Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε!

Το περιοδικό “Επίκαιρα” δημοσιεύει σήμερα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ για πιθανή αξιοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου στη διεθνή πολιτική σκηνή. Το ρεπορτάζ επικαλείται θετικά δημοσιεύματα του ξένου τύπου για τον Έλληνα Πρωθυπουργό (financial times, οι οποίοι πρόσφατα χαρακτήρισαν τον Παπανδρέου ως “τον δικό τους άνθρωπο στην Ευρώπη”)

καθώς επίσης και πρόσφατες διεθνείς πρωτοβουλίες του Έλληνα Πρωθυπουργού (και για το Παλαιστινιακό με αφορμή την επίσκεψη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Αθήνα) για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι “ο πρωθυπουργός προορίζεται να μετεξελιχθεί σε διεθνή παράγοντα. Ρόλο για τον οποίο, από ότι φαίνεται, προορίζει και ετοιμάζει ο ίδιος τον εαυτό του. Εξάλλου, οι πιθανότητες που έχει ο κ. Παπανδρέου, στο ενδεχόμενο που δοκιμάσει την “τύχη” μιας πιθανής υποψηφιότητάς του για τη θέση του Γ.Γ. του ΟΗΕ είναι μάλλον με το μέρος του και για έναν επιπλέον λόγο : ο επόμενος πρόεδρος του Οργανισμού θα πρέπει να προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο” υπογραμμίζει το περιοδικό.

ΠΗΓΗ.

Από τη μία αισθανόμαστε ανακούφιση,διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ο ανεκδιήγητος Τζέφρυ.

Κι από την άλλη,δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε με το ενδεχόμενο να δούμε αυτό τον απίθανο τύπο Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε!

Βρε λέτε τελικά να έχουμε...παρεξηγήσει το "ταλέντο" και τη "διεθνή απήχηση" του George;

Πήγαινε Γιωργάκη στον Ο.Η.Ε,πήγαινε...άντε να "σώσεις" και τον πλανήτη ολόκληρο,αφού κατάφερες κι "έσωσες" την Ελλάδα!

hellas-orthodoxy.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/08/blog-post_7645.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου