Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Όταν τα χρέη είναι τεράστια προς τους σκηνοθέτες παραγωγούς, άνθρωποι δεν μπορούν να τελειώσουν τις ταινίες τους, επιταγές σφραγίζονται, άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, η προτεραιότητα υπήρξε το να πάρουν χρήματα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΑΠΟΕ!

  ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΠΟΕ


Επειδή το ΣΑΠΟΕ δεν έβγαλε μέλος του στο Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, κατά τις αρχαιρεσίες της 26ης Ιουλίου 2010,  κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα που απερρίφθησαν παταγωδώς.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Λένε ότι ο Γιώργος Σγουράκης, μέλος της Γενικής Συνέλευσης, διορισμένος από το Υπουργείο, δεν μπορεί να κάνει πρόταση για το Δ.Σ., πράγμα μη αληθές. Στο Προεδρικό Διάταγμα  υπ. αρ. 113 του 1998 που αφορά το Ε.Κ.Κ. στο άρθρο 13α, ρητώς αναφέρεται ότι όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης προτείνουν εκπροσώπους για το Δ.Σ. και η εκλογή ενός μέλους για το Δ.Σ. γίνεται με απόλυτη πλειοψηφία όπως υπογράφει και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Κ. με έγγραφο που έστειλε, μετά τις αρχαιρεσίες της 27ης Ιουλίου 2010, προς τον Υπουργό Πολιτισμού που συγκεκριμένα αναφέρει «…Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν με απόλυτη πλειοψηφία τα τέσσερα τακτικά μέλη του Δ.Σ. …», έγγραφό του με αριθμό πρωτοκόλλου 5487, ημ/νία 28/7/10.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Όταν τα χρέη είναι τεράστια προς τους σκηνοθέτες παραγωγούς, άνθρωποι δεν μπορούν να τελειώσουν τις ταινίες τους, επιταγές σφραγίζονται, άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, η προτεραιότητα υπήρξε το να πάρουν χρήματα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΑΠΟΕ, κύριοι Βερέμης και Μωριάτης, οι οποίοι την επόμενη μέρα μάλιστα κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.; Γ

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Της αυτοαποκαλούμενης, όπως αναφέρει το ΣΑΠΟΕ, «Διασωματειακής» οι υποψήφιοι υπερψηφίστηκαν και έβγαλαν 4 μέλη στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. ενώ το ΣΑΠΟΕ και το αυτοαποκαλούμενο «Forum» του καταποντίστηκε.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Είναι τόσο φίλος της αλήθειας και της Δικαιοσύνης το ΣΑΠΟΕ που στην απάντηση που δίνει αποκρύπτει εντελώς το γεγονός ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε παταγωδώς στις 30/7/2010 τα ασφαλιστικά του μέτρα εναντίον του κύρους της εκλογής των μελών του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. ενώ μεταχειρίστηκε στο Δικαστήριο τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί στην επιστολή του.

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Τέλος, οι επιλεκτικές πληρωμές σε ευνοούμενους του Ε.Κ.Κ., ενώ υπάρχουν ανυπέρβλητα χρέη, είναι νομικά εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, έχουν ποινικές συνέπειες και θα προσβληθούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τελικά όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία…

Η ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου