Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Στιγμιότυπα από την συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη



Δείτε βίντεο από την Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στην «Κάρτα του Πολίτη», την Κυριακή, 12/12/2010.
Μία συγκέντρωση που φρόντισαν να «θάψουν» για μια ακόμη φορά, τα κατεστημένα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.. Τόσο πριν την διαμαρτυρία , όσο και μετά το πέρας της, δεν ανέφεραν το παραμικρό. Για αυτούς οι σχεδόν 4.000 συγκεντρωμένοι Έλληνες και Ελληνίδες στο Σύνταγμα ήταν αόρατοι. Βεβαίως, τα ίδια Μ.Μ.Ε. διαφήμιζαν με τυμπανοκρουσίες επί πολλές ημέρες την νεοταξική σύναξη του Αγίου Παντελεήμονα. Eξαιρέσεις απετέλεσαν η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Όασις, η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος, η εφημερίδα Ελεύθερος, ο τηλεοπτικός δίαυλος Contra Channel και ο τηλεοπτικός δίαυλος Blue Sky.
Κληρικός που συμμετείχε στην διαμαρτυρία, μιλώντας στην "Romfea.gr", έκανε λόγω για αφωνία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, τονίζοντας: "Σύγνωμη που θα το πω, αλλά μας λείπει ο Χριστόδουλος! Ο μακαριστός αγαπούσε την Ελλάδα, και θα έδινε και την ζωή του για να την σώσει από τους ανθέλληνες που μας κυβερνούν."
"Απορώ ο Μακαριώτατος πως κοιμάται ήσυχος τα βράδια, όταν ο λάος πονάει και ανησυχεί για την πλήρη δέσμευση της ελευθερίας του", πρόσθεσε κλείνοντας ο εν λόγω κληρικός από την Στερεά Ελλάδα.
Τέλος, το πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου φωνάζαν στον Αρχιεπίσκοπο να λάβει θέση για το θέμα της "Κάρτας του Πολίτη".
Τα βίντεο είναι από το http://www.youtube.com/user/megasfilippos
Στο 1ο πρώτο βίντεο - στο 13:36 - ξεκινάει να μιλάει ο εκδότης του περιοδικού ‘ΡΕΣΑΛΤΟ’ Θύμιος Παπανικολάου και συνεχίζεται στο 2ο .

Νο 1.

Popout
Νο 2.
Popout

Νο 3
Νο 4
Νο5
Νο 6
Νο 7
Νο 8
Νο 9
Popout
Νο 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου