Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Το Mega... τρέμει


Πρώτο και μέγα θέμα χθες στο Mega το επεισόδιο Χατζηδάκη! Τυχαίο;Όχι μόνο, αλλά και πολυαναμενόμενο. Από χθες Βροχή έπεφταν ταστοιχήματα στις παρέες σε δρόμους, γραφεία και καφενεία για τηχθεσινοβραδινή «εργολαβία» του Πρετεντέρη, της Όλγας του Καψή και των λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων". Ακόμη και εκ Βρυξελλών ορμώμενων!

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, δημοσιογράφοι μεγίστου επιπέδου όπως αυτοί, να χειριστούν διαφορετικά μια αναπάντεχα μεγάλη διαδήλωση, και μια επιτυχημένη γενική απεργία, χωρίς ξυλοδαρμό Χατζηδάκη;

Ασφαλώς ένα τέτοιο θέμα δεν...ήταν μόνο (λαχείο!) αλλά και καυτή πατάτα όπως αποδείχθηκε.

Οι επικοινωνιακοί ινστρούχτορες του μεγάλου καναλιού, των μεγάλωνεπιχειρηματιών και της ......μέγιστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ξέφυγαν τόσο, πουσυναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο σε εμετικές κορώνεςκαι εκκλήσεις για «παραδειγματική τιμωρία του απολίτιστου αλητήριουόχλου του χωρίς κουκούλα, παρακαλώ», όπως συμπλήρωνε έντρομη η ..........Τρέμη.Και όλα αυτά τα γραφικά στο όνομα της υπεράσπισης, του Πολιτικού μαςΠολιτισμού που οι ίδιοι έχουν διασύρει κατ΄εξακολούθηση και κατάσυρροή, είτε αβαντάροντας ανοιχτά τις επιλογές Παπανδρέου, είτεδιασύροντας όποιον διαφωνεί δημόσια και ανοιχτά.

Τέτοιος και τόσος φόβος τους έχει καταλάβει που όταν ακόμη και οΓιώργος Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να εμφανιστεί πιο ψύχραιμος,ψελλίζοντας -άχρωμα ασφαλώς- ότι δεν θα έπρεπε να διασύρονται όλοι όσοιδιαδηλώνουν ο μαινόμενος πλέον Πρετεντέρης του απαντά επί λέξη: "Τελείωσε, πάμε παρακάτω κύριε Υπουργέ…"

Δηλαδή, επί το απλούστερο: Στο σπίτι μας εμείς κάνουμε κουμάντο,για να δούμε εσείς εκεί στο υπουργείο σας που κοντέψατε να χαρίσετε 24δις ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά ευτυχώς δεν το κάνατε κλπ,κλπ.

Έτσι, όπως το πάνε αυτοί σε λίγο θα υπαγορεύουν από τηλεοράσεως και έκτακτα "προεδρικά διατάγματα"…

Και μη χειρότερα!apneagr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου