Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι Εβραίοι της Γκόλντμαν Σακς σε αγαστή συνεργασία με τους εβραίους της Ελλάδας!!!



Σας έχω γράψει πολλά για αυτόν τον αμαρτωλό δεσμό και το παραμύθι με δήθεν ...Κινέζικα κεφάλαια, που όμως και πάλι ανήκουν στην Goldman Sachs και για τη πυραμίδα-απάτη εκμετάλλευσής μας με τις συναλλαγματικές διαφορές μεταξύ € και $.
Διαβάστε τι γράφουν στη διάρκεια της κατασκευασμένης από τους απατεώνες κρίσης, τα ξένα σάϊτ:
Goldman Jews Do Greece (America Too.)

Οι (Εβραίοι) Τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ, έχουν ενωθεί με σιωνιστές Εβραίους, στα ανώτατα λειτουργικά-διοικητικά επίπεδα, τόσο της Ελληνικής κυβέρνησης, όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ΕΒΡΑΙΟΙ κυριαρχούν στην αξουσία τους και με τα χρήματα, χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως «δοκιμή» για να αρπάξουν και την κυριαρχία των φορολογικών υποδομών των μελών της ΕΕ - και να τα αντικαταστήσουν με ένα κεντρικό νομισματικό κέντρου στις Βρυξέλλες.
Χρησιμοποιώντας το εργαλείο χειραγώγησης της "Finance Capital", θα εκμεταλλευτούν την διαταραγμένη (από τους ίδιους) δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας, για την οποία οι πρόσφατες ειδήσεις αποκάλυψαν ότι η Εβραϊκή επιχείρηση επενδύσεων της Νέα Υόρκης, η Goldman Sachs, που ασχολήθηκε σε μια αμφιλεγόμενη «ανταλλαγή νομισμάτων» με την ελληνική κυβέρνηση το 2002, κατά τη διάρκεια που θα κυβερνούσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης "υπό τον όρο ότι ο Σημίτης θα είναι ο πρωθυπουργός του κράτους".

Ο Σημίτης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aaron Αβούρης, ένας Εβραίος, ήταν ο βασικός παράγοντας μαζί με τον Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας εκείνη την εποχή και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Federal Reserve Bank της Βοστώνης, η οποία μεσίτευσε για τη συμφωνία με την Goldman Sachs.

Οι ρχές της ΕΕ είναι πλέον «απαιτητικές» στις λεπτομέρειες των συναλλαγών τους, αν και Έλληνες αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι η "Eurostat" που είναι αρμόδια για τις στατιστικές υπηρεσίας της ΕΕ, τα έβλεπε όλα "καλά" εξ αρχής, σχετικά με τα ελληνικά ομόλογατης του 2002. (Φυσικά, ευθύνονται και οι Εβραίοι, των οποίων η δικιά τους  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επίσης τα έβλεπε "όλα καλά", για το σύνολο της υπόθεσης (των ελληνικών ομολόγων-δανείων) πριν από τη -συγκεκριμένη μεγάλη- συναλλαγή).

Η Goldman Sachs ήταν σαφώς ο νικητής στη πράξη - με την Ελλάδα είναι σαφώς η ηττημένη. Η συμφωνία που εμπλέκονται σε μια ανταλλαγή νομισμάτων στην οποία εμπλέκονται συγκεκριμένοι (πολιτικοί), "σταύρωσε" την Ελλάδα: 10 δισεκατομμύρια του Ελληνικού δημόσιου χρέους, δανείων που εκδόθηκαν σε δολάρια και σε γιεν για την Ελλάδα, ήταν που ανταλλάχθηκαν, για τη τη μετατροπή του χρέους σε Ευρώ- και που πρέπει να επιστραφεί σε ευρώ, για την οποία συμφωνία χρησιμοποίησαν μια.... «φανταστική» συναλλαγματική ισοτιμία (Σ.Σ.: εκ της οποίας προέκυψαν ΑΜΕΣΑ πλασματικές συναλλαγματικές διαφορές σε βάρος της Ελλάδας).
Η Goldman Sachs επίσης κέρδισε επίσης μια βαριά επιτροπεία για το εμπόριο, ώστε να εισπράξει από την Ελλάδα 300 εκατομμύρια δολάρια ως διαχειρίστρια του δανείου και στη συνέχεια να προχωρίσει στη πώληση του swap σε μια ελληνική τράπεζα, το 2005.

Με τη χρήση μιας τεχνηέντος υψηλής τιμής, προέκυψαν οι συναλλαγματικές διαφορές, που δεν αντιπροσώπευαν με ακρίβεια τη πραγματική αγοραία αξία του ευρώ, η Goldman Sachs προήγαγε αποτέλεσμα αυξημένου χρέους σε βάρος της Ελλάδας μόνο κατά τούτο: Έδωσε δάνειο 2,8 δισεκατομμυρίων €, αλλά για τα βιβλία, λόγω των μεγάλων ποσοστών τοκογλυφικών συναλλαγματικών διαφορών, έπρεπε να επιστρέψει 10 δισεκατομμύρια με τόκο, ήταν ο κυριότερος λόγος τον οποία η Ελλάδα είχε συμφωνήσει (να περιέλθει σε δυσχερή θέση).

Η συναλλαγματική ισοτιμία που ΕΠΕΛΕΞΕ η Goldman Sachs στη πρακτική αυτή, καθορίζει το πολύ χαμηλό επίπεδο του ευρώ (έναντι του δολαρίου) κατά το χρόνο των συναλλαγών, σε περίπου 85 σεντς ΗΠΑ (0,85 $)- οι τότε κυβερνώντες την Ελλάδα (Σημίτης-Αβούρης) χωρίς σκέψη πήρε (χωρίς να ....αναλάβει) το σύνολο της ρύθμισης.
Ωστόσο, μόλις η συμφωνία έγινε, το δολάριο άρχισε να υποχωρεί πολύ χαμηλότερα από το ευρώ, αφήνοντας Ελλάδα υπερχρεωμένη να υποχρεούται να εξοφλήσει το δάνειο με το ισχυρό ευρώ έναντι του αδύναμου πλέον δολαρίου. Με τους Έλληνες τώρα μέχρι τα αυτιά τους σε ακόμα μεγαλύτερο χρέος, η Goldman Sachs το διασκέδασε και με ....ανταμοιβή τα +24 εκατομμύρια δολάρια για τη συναλλαγή!!!!

Ενώ οι Εβραίοι της Goldman Sachs απολάμβαναν τα τεράστια μπόνους, και τις μαζικές επιβαρύνσεις των (Ελλήνων) φορολογουμένων, και απαράμιλλη πολιτική επιρροή της - με την Ελλάδα "να κολλάει" (να χτυπάει) το κεφάλι της, σαν η ηλίθια "της Goldman Sachs", χρήσιμη μόνο για να καταντήσει να ξεπουλήσει (απωλέσει) το δικαίωμα ψήφου στην ΕΕ σε κακοποιό για ένα κομμάτι ψωμί και για να αποκτήσει τη «ταμπέλα», ως η πύλη προς την οικονομική δικτατορία της ΕΕ.

     ΠΗΓΗ: Real Zionist News.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου