Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Εβραίος ... ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ...Υπαίτιος ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ εν εξελίξη !!!


Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσσου και ο κ Πεταλωτής ας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΔΡΑΗΛ !

Όταν κύριε Πεταλωτή ο φασίστας κατακτητής ζήτησε το κατάλογο των εβραίων
ο αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας έδωσε ένα κατάλογο που είχε πρώτο πρώτο τον εαυτό του μετά τον ιερό κλήρο και μετά όλο τον λαό
Εμείς ήμαστε το πραγματικό Ισραήλ είπε .
Εμείς !
Κύριε Πεταλωτή αν είναι αντιγερμανιστής όποιος δεν είναι Χιτλερικός τότε
και ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι όπως τα λες .
Βγήκε ο Πεταλωτής
Που το κόμμα του έκανε εκλογές με τα λεφτά της Σίμενς
Που τις κέρδισε εξάπατόντας τον ελληνικό λαό για να πάρει την εξουσία και να υπόταξη την χωρά μας στα αφεντικά του
Βγήκε αυτός που κάθε μέρα ξεδιάντροπα μας λέει ότι έχει να δώσει λόγο στα αφεντικά του
Βγήκε ο δοσίλογος
Και κόλησε την ρετσίνια του αρνητή του ολοκαυτώματος και του εχθρού του εβραϊκού λαού σε ένα που στην προσευχή του λέει : «Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπὸ τοῦ Κυρίου ὡς χόρτος γάρ, πυρὶ ἔσεσθε ἀπεξηραμμένοι …..
…..Αισχυνθήτωσαν και αποστραφήτωσαν εις τα οπίσω πάντες οι μισούντες Σιών. Γενηθήτωσαν ωσεί χόρτος δωμάτων,…. Κτλ >>
Διαβάζω «Οι Εβραίοι ζητούν να εκδιωχθεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς»


Έτσι είναι αλήθεια ?
Όλοι οι εβραίοι ζητάνε να εκδιωχθεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς ?
Και ο Ιησούς και η Παναγία πχ το ζητάνε ?
Η μήπως το ζητάνε οι «κατ επάγγελμα εβραίοι» , οι φασίστες υπερεθνικιστες εξ αυτών ? Αυτοί που αυτοαποκαλούνται σιωνιστές ενώ στην ουσία είναι εχθροί της Σιών ?
Κάτι μου λέει ότι αυτοί το λένε !
Τον κατηγορούν ότι είναι τάχα μου αρνητής του ολοκαυτώματος αυτοί που ξεπερνούν κάθε μέρα τον Χίτλερ με την γενοκτονία των παλαιστινίων .


Πρεπει να αγαπαμε τους Εβραιους οπως τους αγαπουσε ο Πατροκοσμας ....Στις διδαχες του Αγίου Ιερομάρτυρος και Ισαποστόλου Κοσμά του Αιτωλού μπορεί νά διαβάσει ο αναγνώστης όλη τήν αντικειμενική αλήθεια γιά τούς Εβραίους ...με θεωρια και πραξη ...ασχετα "κοστους"!

Η μεταφορά, με ενέργειες του, του παζαριού από την Κυριακή στο Σάββατο εναντια στα συνφεροντα των Εβραίων
Και η αρχουσα ταξη των μεγαλοεμπορων Εβραιων έγινε ο μεγαλύτερος κίνδυνος του: «Να τον παρακαλέσετε (τον Χριστό) -έλεγε-να με φυλάγη από τις παγίδες του Διαβόλου και μάλιστα των Εβραίων, όπου εξοδιάζουν χιλιάδες πουγγιά δια να με θανατώσουν».
Στις 2 Μαρτίου 1779 έγραφε στον λόγιο αδελφό του Χρύσανθο: «Δέκα χιλιάδες Χριστιανοί με αγαπώσι και ένας με μισεί. Χίλιοι Τούρκοι με αγαπώσι και ένας όχι τόσον. Χιλιάδες Εβραίοι θέλουν τον θάνατον μου και ένας όχι».
Οι Εβραίοι τον συκοφάντησαν ότι δήθεν ήταν όργανο της Ρωσίας και υποκινούσε επανάσταση. Ενώ κήρυσσε στο χωριό Κολικόντασι του Βερατίου, συνελήφθη με εντολή του Κουρτ πασά, στις 23 Αυγούστου 1779, και την επομένη κρεμάστηκε από δέντρο στις όχθες του ποταμού Άψος, χωρίς καμιά δίκη και καταδικαστική απόφαση. Το σώμα του γυμνώθηκε και ρίχτηκε στον ποταμό, απ' όπου το ανέσυρε ύστερα από τρεις μέρες ο εφημέριος του χωριού και το έθαψε στον ναό του.

Μηπως και σημερα οι Εβραιοι μεγαλεμποροι δεν θελουν τα ιδια ?
1 ) Λεμε ΟΧΙ στην κατάργηση της Κυριακής Αργίας
οχι γιατι το λενε οι Εβραιοι αλλα γιατι ειναι λάθος αυτο που λενε


Για μια ακόμη φορά τα αφεντικά στο χώρο του εμπορίου επανέρχονται και ζητάνε την κατάργηση της Κυριακής αργίας. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια και ούτε θα είναι και η τελευταία. Αλλεπάληλες φορές έρχεται αυτό το θέμα στο προσκήνιο (πέρυσι κιόλας είχαν προσπαθήσει να κρατήσουν τα μαγαζιά ανοιχτά δύο κυριακές μέσα στην περίοδο των γιορτών των χριστουγέννων) για να μετρήσουν αντιδράσεις και να προετοιμάσουν το έδαφος και μέσω κυβερνητικών παρεμβάσεων προς αυτήν την κατεύθυνση.....


2 ) ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
Εικόνα
Λεμε ΟΧΙ στα κλεμμενα και ΟΧΙ επειδη ειναι ΕΒΡΑΙΚΑ

Διαβαζω: http://troktiko.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false
Quote:

ο Θεόδωρος Πάγκαλος έστειλε πίσω στον Ισραηλινό Πρέσβη στην Αθήνα τρεις φιάλες κρασί που του είχε αποστείλει με την ευκαιρία των εορτών! Η επιστροφή των κρασιών συνοδευόταν και από μία επιστολή του κ.Πάγκαλου, στην οποία μεταξύ των άλλων ο πρώην Υπουργός, παίρνοντας αφορμή από τον αναγραφόμενο στις φιάλες των κρασιών... τόπο παραγωγής "υψίπεδα Γκολάν", επισημαίνει ότι αυτά προέρχονται από περιοχές τις οποίες το Ισραήλ κατέχει παράνομα, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ισραήλ ότι ασκεί "πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε από τον Χίτλερ".http://www.newsblog.gr/" onclick="window.open(this.href);return false


3) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Αυτή τη στιγμή στη Λωρίδας της Γάζας συντελείται μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. έο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΚαταδικάζουμε έντονα τους πολύνεκρους ισραηλινούς βομβαρδισμούς καθαρά πολιτικών στόχων και τη δολοφονία αμάχωνκαι ζητάμε άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Να σταματήσουν αμέσως τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να επιτρέψουν στις ανθρωπιστικές αποστολές να εισέλθουν στην περιοχή και να σώσουν τα παιδιά, τις γυναίκες, τους ασθενείς .....

Οχι γιατι ειναι εβραιοι αλλα γιατι συντελείται μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


Aς δουμε τι μας λένε οι διδαχες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
Quote:

Και έχει ν’ αναστήση ο Κύριος όλον τον κόσμον. Και οι καλοί θα είναι ως Άγγελοι, και οι κακοί ωσάν δαίμονες, πρώτον τα τέκνα του διαβόλου οι Εβραίοι, οι οποίοι όχι μόνον δεν επίστευσαν εις τον Χριστόν μας, αλλά και τον εσταύρωσαν. Τότε θα ίδουν εκείνην την δόξαν του Χριστού μας να πιστεύσουν και να τον προσκυνήσουν, αμή εκείνη η πίστης δεν τους ωφελεί τότε. Τώρα χρειάζεται η πίστης. Διά τούτο, αδελφοί μου, καλότυχοι και τρισμακάριοι οι χριστιανοί οπού πιστεύουν τώρα, και αλοίμονον εις τους απίστους. Καλύτερα ας μη είχον γεννηθή εις τον κόσμον. Τότε θα ξεχωρίση ο Κύριος τους δικαίους από τους αμαρτωλούς, καθώς ξεχωρίζει ο ποιμήν τα πρόβατα από τα ερίφια, και θα βάλη τους δικαίους εις τα δεξιά του, και τους αμαρτωλούς εις τα αριστερά του. Και θα είπη εις τους δικαίους: «Δεύτε οι ευλογημένοι του Πατρός μου να κληρονομήσετε τον παράδεισον, να χαίρεσθε μαζί με τους Αγγέλους μου πάντοτε, διότι εφυλάξατε την πίστιν μου και τα προστάγματά μου». Εις δε τους αμαρτωλούς θα είπη ο Κύριος: «Πηγαίνετε σεις οι κατηραμένοι εις την κόλασιν να καίεσθε μαζί με τον διάβολον, τον πατέρα σας, πάντοτε, διότι δεν εφυλάξατε την πίστιν μου και τα προστάγματά μου». Και θα ανοίξη ο Κύριος ένα πύρινον ποταμόν, ως θάλασσα, να ρίψη όλους τους ασεβείς, απίστους, αιρετικούς, αθέους και αμαρτωλούς μέσα, να καίωνται πάντοτε · και θα βάλη τους ευσεβείς και ορθοδόξους χριστιανούς και δίκαιους μέσα εις τον παράδεισον να χαίρωνται πάντοτε.

Όθεν πρέπει και ημείς, αδελφοί μου, να στοχασθώμεν τι είμεθα, δίκαιοι ή αμαρτωλοί; Και ανίσως είμεθα δίκαιοι, καλότυχοι και τρισμακάριοι. Ανίσως δε και είμεθα αμαρτωλοί, πρέπει τώρα οπού έχομεν καιρόν να μετανοήσωμεν από τα κακά και να πράξωμεν τα καλά. Η κόλασις μας καρτερεί · πότε θα μετανοήσωμεν; Όχι αύριον, μεθαύριον και του χρόνου, αλλ’ αυτήν την ώραν. Διότι δεν ηξεύρομεν έως αύριον τι έχομεν να πάθωμεν. Ο Χριστός μας λέγει να είμεθα πάντοτε έτοιμοι. Πόσον κακόν πράγμα είναι, χριστιανοί μου, να πέση ο άνθρωπος εις την αμαρτίαν και να μη μετανοήση! Στοχασθήτε!

Τον παλαιόν καιρόν οι Εβραίοι εθανάτωσαν όλους τους προφήτας, όλους τους δικαίους διδασκάλους: χιλιάδες φορές άφησαν τον Χριστόν και επροσκύνησαν τον διάβολον, και τόσον όπου έκαμαν ένα μοσχάρι και το επροσκυνούσαν διά Θεόν, καθώς το έχουν ως την σήμερον. Και τώρα το αυτό είναι να συναναστρέφεσαι και να πραγματεύεσαι να τρώγης και να πίνεις με τον διάβολον. Ετόλμησαν και εσταύρωσαν και τον Χριστόν μας. Ο Πανάγαθος εις όλα αυτά τους εφύλαγε, τους εσκέπαζεν. Εκαρτέρησε ο Κύριος ύστερα από την σταύρωσήν Του τριάντα χρόνια να μετανοήσουν, αλλά δεν μετανόησαν. Τότε τους κατηράσθη, τους αφόρισε, τους οργίσθη και άφηκε τον διάβολον μέσα εις την καρδίαν των, καθώς τον έχουν έως σήμερον. Εσκοτίσθησαν, έφυγον από όλον τον κόσμον και επήγαν εις την Ιερουσαλήμ. Σηκώνει ο Θεός τον βασιλέα από την παλαιάν Ρώμην και πολιορκεί τους Εβραίους μέσα εις την Ιερουσαλήμ, και οι πατέρες και αι μητέρες έσφαζον τα τέκνα των και τα έτρωγον. Ο διάβολος θέλει να τρώγουν οι γονείς τα τέκνα των και όχι ο Θεός.

Ακούετε, αδελφοί μου, ο άνθρωπος τι κακόν παθαίνει όταν αμαρτάνη και τον εγκαταλείψη ο Θεός; Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος. Μεγάλην ευσπλαχνίαν έχει ο Θεός, αλλά έχει και μεγάλην οργήν · και καθώς επαίδευσε τους Εβραίους, παιδεύει και ημάς, ανίσως και δεν κάμνωμεν καλά.

Βάνει ο Θεός τον βασιλέα μέσα εις την Ιερουσαλήμ και θανατώνει χίλιες εκατόν είκοσι χιλιάδες Εβραίους, και τόσον, οπού έγινε αίμα ωσάν θάλασσα. Τριάντα φλωρία επώλησαν οι Εβραίοι τον Χριστόν μας, τριάντα εις το φλωρί επώλησεν ο Χριστός μας χίλιες χιλιάδες Εβραίους. Εσύ έμαθες και πωλείς τον Χριστόν, και εκείνος δεν ημπορεί να σε πωλήση;

Και τώρα μη δυνάμενοι οι Εβραίοι να τον μετασταυρώσουν τον Χριστόν, κάθε Μεγάλην Παρασκευήν τον κάνουν από κερί και τον σταυρώνουν, και ύστερα τον καίουν · ή παίρνουν ένα αρνί και το κτυπούν με τα μαχαίρια και το σταυρώνουν αντί του Χριστού. Ακούετε κακίαν των Εβραίων και του διαβόλου; Καθώς γεννηθή το Εβραιόπαιδον, αντί να το μαθαίνουν να προσκυνή τον Θεόν, οι Εβραίοι, παρακινούμενοι από τον πατέρα των τον διάβολον, ευθύς οπού γεννηθή, το μαθαίνουν να βλασφημά και να αναθεματίζη τον Χριστόν μας και την Παναγίαν μας · και εξοδεύουν πενήντα, εκατόν πουγγία να εύρουν κανένα χριστιανόπουλο να το σφάξουν, να πάρουν το αίμα του, και με εκείνο κοινωνούν. Ο διάβολος θέλει να πίνωμεν το αίμα των παιδίων, και όχι ο Θεός. Ο Χριστός μας παραγγέλει να ευχώμεθα όλον τον κόσμον. Ο Εβραίος, όσον και αν είναι φίλος σου, πήγαινε, καλημέρισέ τον, και βάλε το αυτί σου να ακούσης τι σου λέγει. Εσύ τον εύχεσαι και τον χαιρετάς, και εκείνος σε καταράται και σου λέγει, κακή ημέρα σου, διότι η καλή μέρα είναι του Χριστού, και δεν θέλει ούτε να την ακούση ούτε να την είπη ο Εβραίος. Κοίταξε εις το πρόσωπον ένα Εβραίο όταν γελά · τα δόντια του ασπρίζουν, το πρόσωπόν του είναι ωσάν πανί αφωρισμένο, διότι έχει την κατάραν από τον Θεόν, και δεν γελά η καρδία του. Έχει τον διάβολον μέσα του οπού δεν τον αφήνει. Κοίταξε και ένα χριστιανόν εις το πρόσωπον, ας είναι και αμαρτωλός · λάμπει το πρόσωπόν του, χύνει η χάρις του Αγίου Πνεύματος. Σφάζει ο Εβραίος ένα πρόβατον, και το μισό το εμπροσθινόν το κρατεί διά λόγου του, και το πισινόν το μπουντζώνει και το πωλεί εις τους χριστιανούς διά να τους μαγαρίση. Και αν σου δώση Εβραίος κρασί ή ρακί, είναι αδύνατον να μη το μαγαρίση πρώτον · και αν δεν προφθάση να κατουρήση μέσα, θα πτύση. Όταν αποθάνη κανένας Εβραίος, τον βάζουν μέσα εις ένα σκαφίδι μεγάλο και τον πλένουν με ρακί, και του βγάνουν όλην του την βρώμα, και εκείνο το ρακί το φτιάνουν με μυριστικά, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς ευθηνότερον, διά να τους μαγαρίσουν. Πωλούν ψάρια εις την πόλιν οι Εβραίοι; Ανοίγουν το στόμα του οψαρίου και κατουρούν μέσα, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς.

Ο Εβραίος μου λέγει πως ο Χριστός μου είναι μπάσταρδος, και η Παναγία μου πόρνη. Το άγιον Ευαγγέλιον λέγει πως το έγραψεν ο διάβολος. Τώρα έχω μάτια να βλέπω Εβραίον; Ένας άνθρωπος να με υβρίση, να φονεύση τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφό μου, και ύστερα το μάτι να μου βγάλη, έχω χρέος ωσάν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το δε να υβρίση τον Χριστόν μου την Παναγίαν μου, δεν θέλω να τον βλέπω. Και η ευγένειά σας πώς σας βαστά η καρδία να κάνετε πραγματείας με τους Εβραίους; Εκείνος οπού συναναστρέφεται με τους Εβραίους, αγοράζει και πωλεί, τι φανερώνει; Φανερώνει και λέγει, πως καλά έκαμαν οι Εβραίοι και εθανάτωσαν τους προφήτας και όλους τους διδασκάλους και όλους τους καλούς. Καλά κάμνουν και μας μαγαρίζουν και πίνουν το αίμα μας.

Ταύτα διατί σας τα είπα, χριστιανοί μου; Όχι διά να φονεύετε τους Εβραίους και να τους κατατρέχετε, αλλά διά να τους κλαίετε, πώς άφησαν τον Θεόν και επήγαν με τον διάβολον. Σας τα είπα να μετανοήσωμεν ημείς τώρα οπού έχομεν καιρόν, διά να μη τύχη και μας οργισθή ο Θεός και μας αφήση από το χέρι Του και πάθωμεν και ημείς σαν τους Εβραίους και χειρότερα.
Χριστιανοί μου, φθάνουν αυτά · δεν ημπορώ να σας είπω περισσότερα. Σας είπα και εγώ εκείνο οπού με εφώτισεν ο Θεός · ζητήσατε και η ευγενία σας να μάθετε τα άλλα. Είσθε φρόνιμοι και γνωστικοί · καταλάβετε το καλόν σας και κάμετέ το. Τώρα τι κάμνομεν, χριστιανοί μου; Εγώ σας συμβουλεύω, αμή δεν με συμβουλεύετε και η ευγενία σας; Η εργασία η ιδική μου είναι και ιδική σας, είναι της πίστεώς μας, του Γένους μας.

Είναι προφανές ότι ο Άγιος Κοσμάς δεν αναφέρεται σε όλους αδιακρίτως τους εβραίους αλλά σε όσους είναι σατανοκαβαλημενοι , σε όσους είναι συνειδητοί σατανολατρες εξ αυτών και προσφέρουν θυσία στον σατανά με αντίχριστες . με αντίθεες συγκεκριμένες πράξεις ….
Ταύτα διατί σας τα είπα, χριστιανοί μου; Όχι διά να φονεύετε τους Εβραίους και να τους κατατρέχετε, αλλά διά να τους κλαίετε, πώς άφησαν τον Θεόν και επήγαν με τον διάβολον. Σας τα είπα να μετανοήσωμεν ημείς τώρα οπού έχομεν καιρόν, διά να μη τύχη και μας οργισθή ο Θεός και μας αφήση από το χέρι Του και πάθωμεν και ημείς σαν τους Εβραίους και χειρότερα.

Για τον ψεύτικο κόσμο τούτο είμαι Έλληνας όσο αφορά την καταγωγή ,και Ρωμιός όσο αφόρα τον πολιτισμό ….
Αλλά στα τεφτέρια του Θεού είμαι του Ιησού Χριστού, υιού του Δαβίδ, υιού του Αβραάμ ... , πολίτης της Άνω Ιερουσαλήμ και συγκληρονόμος της Βασιλείας .

Και ακριβώς για αυτό δεν θα περιφρονήσω τους εβραίους που δεν έγιναν Χριστιανοί , τους αγαπώ και τους σέβομαι .
Πλην όμως όπως άλλο οι γερμανοί και άλλο ο Χίτλερ και ο Φασισμός ….
Έτσι και άλλο ο Εβραϊκός λαός και άλλο η σατανική ηγεσία του .
Όποιος αγαπούσε τον Ελληνικό λαό στην χούντα ήταν αντίθετος στον Ιωαννίδη
Όποιος αγαπούσε τον Γερμανικό λαό στην κατοχή ήταν αντίθετος στον Χίτλερ
Και όποιος αγαπά τους Εβραίους είναι αντίθετος στους φασίστες του Τελ Αβίδ
Στατιστικά: Δημοσιεύτηκε από sotirio — Παρ Δεκ 24, 2010 11:10 pm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου