Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος


Τα εθνομηδενιστικά κέντρα τα οποία οδήγησαν στην σύλληψη ενός αξιωματικού πατριώτη με ψευδείς κατηγορίες, απέτυχαν να τον φιμώσουν, όσα φίμωτρα και αν επιστράτευσαν. Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος για να αγωνιστεί για την πατρίδα και την αλήθεια. Ο πανικός που οδήγησε αυτούς που έσπευσαν να υιοθετήσουν κατηγορίες εναντίον του Σπύρου Σταματόπουλου, είχε την ρίζα του αποκλειστικά και μόνο στον έλεγχο μιας εξουσίας η οποία περιφρονώντας την αποστολή της, που είναι η διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητος, έχει οδηγήσει έως τώρα στον εποικισμό της χώρας από άλλα έθνη, στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και σε μία κατοχή που και η ίδια η εκκλησία κατήγγειλε.

Το ίδιο πράγμα πάθαμε κι εμείς από το ιστολόγιό μας και έχουμε βρεθεί κι εμείς στο στόχαστρο αθλίων “έγκριτων” politically correct εξουσιαστών, οι οποίοι είτε φαντασιώνονται ότι είναι συνεχιστές της ιωαννιδικής χούντας, είτε λαθρολαγνεύονται μία νέα χούντα (κλικ εδώ ). Για την ιστορία και μόνο ενημερώνουμε τους ανώτατους αξιωματούχους αυτής της πάντερμης χώρας ότι εν αντιθέσει με κάποιους σούπερ ντούπερ στρατηγούς, το '67 ούτε ο Παττακός δεν διόρισε τις κόρες του στο δημόσιο και από την έως τώρα στάση τους και τους διωγμούς που ονειρεύονται εναντίον έντιμων Ελλήνων δείχνουν ότι η αλαζονεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η Ελληνίδα εναντίον της οποία καταφέρονται οι συστημικοί δημοσιογράφοι είναι από την αρχή ελεύθερη. Η εκδίκηση των Ελλήνων θα παραμείνει ελεύθερη ακόμη και αν η συγκεκριμένη Ελληνίδα φυλακιστεί για τις ιδέες της. Αυτό θα συμβεί διότι πίσω από αυτό το ιστολόγιο δεν βρίσκεται μόνο ένας άνθρωπος αλλά αρκετές δεκάδες Ελλήνων. Μέχρι σήμερα για λόγους σεβασμού στην ταλαιπωρία του ήρωα Συνταγματάρχη Σταματόπουλου οι αναρτήσεις μας ήταν περιορισμένες. Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό αναρτήσεων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου