Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ Η ΜΕΓΑΛΗ " ΣΤΟΧΑΣΤΡΙΑ " ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...


ΔΗΛΩΝΕΙ: "Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Σεραφείμ"

Την παρέμβαση της Ελλαδικής Εκκλησίας σχετικά με τις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς περί. εβραϊκής συνωμοσίας ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αναφέρει: «Με κατάπληξη πληροφορήθηκα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ -οι οποίες ήδη κάνουν τον......
γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ- ο οποίος απέδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας σε εβραϊκή συνομωσία, και μεταξύ άλλων, ουσιαστικά αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, τόσο του εβραϊκού λαού, όσο και των Εβραίων συμπολιτών μας ειδικότερα, προβαίνοντας επί πλέον και σε άλλες απαξιωτικές κρίσεις.
Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις κανενός. Γι΄αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της αγάπης που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ταυτόχρονα, προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη μεγάλων Ιεραρχών, όπως ο Αθηνών Δαμασκηνός, που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να διασώσει τους Εβραίους συμπολίτες του της Αθήνας και ο Ζακύνθου Χρυσόστομος ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου να διασώσει και τους 275 Εβραίους της Ζακύνθου.
Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδας, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά, όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η ελληνική Δικαιοσύνη»

Όσοι λένε την αλήθεια διώκονται ... Οι αλήθειες που είπε ο Σεραφείμ ΕΤΣΟΥΞΑΝ !!!
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

 1. ΕΙΠΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!

  ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;;;

  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ";ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ;ΠΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ;

  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥ!

  ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή