Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νέος Α/ΓΕΕΘΑ είναι ο Φραγκούλης Φράγκος; (ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ)

Το φρέσκο πράγμα μετράει. Πριν από λίγο , επιβεβαιώθηκε; ότι ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ ίσως είναι ο Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης. Η κόρη του (κλικ εδώ) έκανε την υπέρβαση.

Σε εκπομπή που μεταδιδόταν πριν από λίγο στην ΕΤ1 , μας παρουσίασε τα αγαθά της πολιπολιτισμικότητος , βάφτισε Πακιστανούς , κανίβαλους , Αφγανούς κτλπ , (που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ), Έλληνες , χαρακτήρισε τους Έλληνες που αντιδρούν , ως οπισθοδρομικούς , έφτασε σε στιγμές οργασμού (κοινώς έχυσε) παρακολουθώντας τους Κανιβαλους να παίζουν Ταμ Ταμ στο κέντρο της Αθήνας , φλέρταρε με τους Αράπηδες που περνώντας βρήκαν φως και μπήκαν και στην συνέχεια , εξύβρισε , απαξίωσε , έφτυσε και ατίμασε όλες τις γενιές των Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για να μείνει ο τόπος αυτός Ελληνικός και για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.
Μπορούμε τώρα να εξηγήσουμε την διαπλοκή του νυμφιδίου και του πατέρα της με την νέα τάξη πραγμάτων και τα χιλιάδες ευρώ που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε στην ΕΤ1 για να δεχόμαστε αντεθνική προπαγάνδα καθώς και την απώλεια μέρους της Εθνικής μας κυριαρχίας
Χουντικέ Φραγκούλη (τάξεως 1974), γλείφτη κάθε πολιτικής κατάστασης, αποδέχτηκες την αφαίρεση της προϋπόθεσης του γένους για την είσοδο στις Στρατιωτικές Σχολές, η παρότρυνση η δική σου και της κόρης σου προς τους Έλληνες να προχωρήσουν τα δικαιώματα τους , σε ανθρώπους που δεν γεννήθηκαν από Έλληνες και δεν είναι Έλληνες , συνιστά προπαρασκευαστικές ενέργειες για την υλοποίηση εκχώρησης εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων , καθώς και εθνικού εδάφους. Αυτό Γενίτσαρε , είναι πράξη εσχάτης προδοσίας.
Βάρκιζα τέλος. Ηθικά για εμάς παύεις να είσαι ο Α/ΓΕΣ..

Υ.Σ. 1.Περιμένουμε από το χαζοχαρούμενο που έσπειρες και που το παίζει δημοσιογράφος , να κάνει την μέγιστη υπέρβαση και να πάει να βατευτεί με κανίβαλο “Έλληνα δεύτερης γενιάς” και να σου κάνει κανιβαλάκια για εγγονάκια..

Υ.Σ.2. Ερευνούμε να δούμε τι σχέση έχει το χαζοχαρούμενο και εσύ μαζί με τους αναρχοαλήτες καθώς και με την ΜΚΟ asante , ξεφτιλισμένοι.

Υ.Σ.3. Χοντρούλη του Π.Ν. το έχασες το τρένο.. Επειδή η κυρά σου είναι μεγάλη σε ηλικία και ξέρουμε ότι οι κανίβαλοι γουστάρουν περισσότερο τις “τα δίνω όλα” μικρούλες δημοσιογράφους, ο Φράγκος σε τρώει με διαφορά μεγάλου (size 4D) στήθους. Ο άνθρωπος προσφέρει την οικογένεια του , για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.
Χοντρούλη έχασες το παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο, όχι μόνο όπως είπαμε πιο πάνω, άλλα η τελευταία σου ελπίδα ο γιος σου , δεν είναι απόφοιτος του εβραικού YALE όπως είναι ο γιος του Φράγκου

Υ.Σ.4. Στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων , αξιωματικοί και πολύ περισσότερο , τιμημένοι υπαξιωματικοί, λάβετε γνώση για ότι συμβαίνει στην ηγεσία σας, προβληματιστείτε και προετοιμαστείτε να πράξετε το καθήκoν το οποίο σας επιβάλει ο όρκος προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , το Σύνταγμα και τις θυσίες των προγόνων σας. Το πρώτο και κύριο πράγμα το οποίο φοβούνται αυτοί που δίνουν γην και ύδωρ , είναι ο λόγος και η κριτική στις πράξεις τους , τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν Μιλήστε στις μονάδες σας , μιλήστε με τους συναδέλφους σας , μιλήστε με το κοινωνικό σας περίγυρο , ψάξτε την Ιστορία να βρείτε τις αντιστοιχίες και θα καταλάβετε ποιοί είναι οι σημερινοί Νενέκοι (κλικ εδώ) και Εφιάλτες , οι οποίοι είναι ακόμα χειρότεροι , διότι για τα αργύρια της προδοσίας , δεν διστάζουν να κάνουν τα παιδιά τους γενίτσαρους και χανούμισσες

Έσσεται ήμαρ προδότες..

Αναγνώστης
Διαβάστε κι αυτό:

2 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ Ε.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(ΣΣΕ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ(ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΠΑΝΩ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ(ΣΜΥ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ),ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ(ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ Ο, ΤΙΔΗΠΟΤΕ).
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ, ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΙ,ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ,ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΕΣ(ΚΑΙ ΑΝ),ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΌΠΟΙΟΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΙΕΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
    ΟΙ ΕΠΟΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΛΑ, ΛΑΪΚΑ,ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΩΡΗΔΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ,ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
    ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.
    Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ-ΠΛΗΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ- ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PLAYSTATION ΣΤΟ FACEBOOK KAI ANTIΣΤΡΟΦΑ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΈΝΝΟΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΎΠΑΡΞΗΣ.
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΌΠΛΑ Ή ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ(ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΆΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η "ΚΟΥΡΑΣΗ" ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΧ ΠΟΤΙΣΜΑ, ΒΑΨΙΜΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΤΛ.
    ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΈΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ-ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΌΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ-ΕΚ ΣΧΟΛΩΝ- ΑΝΘΥΠ/ΓΟΙ ΕΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΧΙΕΣ ΕΩΣ ΕΠΙΛΟΧΙΕΣ.
    ΟΙ ΠΙΟ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ...ΟΛΟ ΝΑ ΚΑΒΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ...ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ...ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ...Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΕΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή