Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Σε θέλω , με θέλεις γιατί δεν παντρευόμαστε ;


Απο τον politis-gr
http://politis-gr.blogspot.com/


Σας έχω αναφέρει επανειλημμένα ότι έχω … μια τάση να παραθέτω στοιχεία για τα γραφόμενα μου και να μην βιάζεστε να τα κρίνετε μέσα από κομματικά ή άλλου τύπου…γυαλιά .

Επειδή λοιπόν κατά καιρούς έχω κατονομάσει την κα. Μπακογιάννη ως την αρεστή των ΗΠΑ , για την πρωθυπουργία της χώρας μας ( σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή ) θα σας παραθέσω στοιχεία επ` αυτού, θέλοντας να αποσαφηνίσουμε δια παντός το συγκεκριμένο θέμα .

Πρόσφατη έκθεση του Congressional Research Service (CRS), υπηρεσίας του αμερικανικού κράτους , δημοσιοποιεί με τον πλέον επίσημο τρόπο την στενή σχέση της κα. Μπακογιάννη με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη έκθεση διανεμήθηκε σε όλους τους βουλευτές και γερουσιαστές μέλη των αρμοδίων επιτροπών καθώς και στις πιο σημαντικές αμερικανικές υπηρεσίες .

Το κύριο χαρακτηριστικό της έκθεσης αυτής είναι τα εγκώμια προς το πρόσωπο της κας Μπακογιάννη .

Τονίζεται δε στην έκθεση ότι : η κα. Μπακογιάννη είναι γνωστή στους πάντες ως η αγαπημένη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και ως αντίπαλος του κ. Καραμανλή .

Η συγγραφέας της έκθεσης η ..γνωστή Κάρολ Μιγδάλοβιτς , η οποία κατά καιρούς επιτίθεται και κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου , εξαπολύει επίθεση εναντίον του κ. Καραμανλή και τον κατηγορεί για τις πυρκαγιές του Αυγούστου και την αποτυχία του να τις αντιμετωπίσει । ( Οφείλω να ομολογήσω ότι μόλις το διάβασα με το ζόρι κρατήθηκα να μην postαρω πράγματα τα οποία την δεδομένη στιγμή ΔΕΝ πρέπει να postαρω). Τέλος πάντων .

Σημεία από την έκθεση αυτή χρησιμοποιήθηκαν για να προκληθούν…κατευθυνόμενες ερωτήσεις σε συνέντευξη του νέου πρέσβη των ΗΠΑ κ.Ντάνιελ Σπέκχαρτ.

Του μόνου πρέσβη (μετά την μεταπολίτευση) που κατά την αποχώρηση του από την ως είθισται παρουσίαση του στον Πρωθυπουργό της χώρας μας , έφυγε αμίλητος χωρίς τις καθιερωμένες δηλώσεις περί στενής φιλίας των δύο χωρών κλπ.

Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί η συγκεκριμένη έκθεση , ενώ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην ομογένεια , στην χώρα μας τα ΜΜΕ την …έθαψαν εντελώς ή σε κάποιες περιπτώσεις σε μονοστηλάκια μεταξύ 10ης – 20ης σελίδας.

Δεν θέλω λοιπόν επ΄ αυτού του θέματος ξανά να αμφισβητηθώ από ….κανέναν.

Και ο νοών νοείτω !

Απο τον politis-gr
http://politis-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Νομιζω πως θα αργησει ακομα καμμια δεκαρια χρονια η αναληψη πρωθυπουργιας απο τον θηλυκο Dracoumel.Συμφωνω απολυτα οτι ειναι το αγαπημενο παιδι των αμερικανων και των εγγλεζων,απλα επειδη δε βλεπω ακομα να χανει ο Νταμπυ εκλογες (λογω
    πολιτικης ασυνεννοησιας των κομματων του κεντρου και της αριστερας ή κεντροαριστερας) ειναι δυσκολο να υπαρξει λογος αντικαταστασης του στο κομμα.

    αμασουθαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή