Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Στην Κύπρο και το Κόσοβο γίνεται χαμός......και τα κανάλια ασχολούνται με το ...χιόνι!


Από press-gr
http://press-gr.blogspot.com

Του Νικόλαου Ξανθόπουλου


Η μιση Ελλαδα σκεπασμενη με χιονι για ενα-δυο εικοσιτετραωρα και τα καναλια της ντροπης ελλειψει ανταποκριτων από Κυπρο και Κοσσοβο, καταπιαν στην κυριολεξια τα ρεπορταζ από τις κυπριακες εκλογες και από την ιδρυση του κρατους του Κοσοβου.
Απο τον Εβρο εως την Ζακυνθο το μονο που ακουγαμε στα καναλια του αισχους ηταν αν χιονιζει η δεν χιονιζει στην Αττικη, την ωρα που η άλλη μιση Ελλαδα π.χ. Θεσσαλονικη ηταν ηλιολουστη.
Αναρωτιεμαι αν καμμια φορα την ωρα που χιονιζει στην Αττικη, την ιδια ωρα τα Σκοπια αναγνωριζονται ως Μακεδονια ή οι Αλβανοι που ζουν στην Ελλαδα συγκεντρωθουν ολοι στην Ηπειρο και ζητησουν δημοψηφισμα, όπως εγινε στο Κοσοβο, τι θα κανουν τα καναλια της ντροπης; Θα ασχολουνται με τη χιονοπτωση;
Στο Βελιγραδι χυθηκε αιμα, στο Κοσοβο οι Σερβοι φτιαχνουν παραπηγματα, η Κυπρος είναι ετοιμη να ασπασθεί το σχεδιο Αναν και τα καναλια εκμεταλλευονται τον ληθαργο στον οποιο βρισκεται η Ελληνικη κοινωνια. ΚΡΙΜΑ.

Από press-gr
http://press-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Οι Βαλκάνιοι είναι αδέρφια χωρισμένα βίαια από επιθετικούς. Διαφέρουν γλωσσικά τούς τελευταίους μόνο αιώνες, όταν ελίσσονταν έτσι για να μην γενοκτονούνται από τους οθωμανούς γενίτσαρους, που πρώτους έσφαζαν ελληνόφωνους Έλληνες. Δυστυχώς ορισμένοι ανάμεσά μας είναι διχαστικοί, και περαστικά τους!
    Balkanians are brothers separated violently by aggressives.
    Μια αμεσοδημοκρατική, ελβετικού τύπου Βαλκανική Συνομοσπονδία ανεξάρτητων μη-επιθετικών κρατών με κοινή άμυνα
    (μπορεί να γίνει αρχικά με τη Σερβία κι όπόιο άλλο κράτος συμφωνήσει - δεν είναι απαραίτητα τα κοινά σύνορα, αλλά η αλληλοβοήθεια!), όπου θα κυριαρχούν οι εκλογές με συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, θα περιόριζε διαφθορά και γενίτσαρους. Αυτό ακριβώς ήταν το όραμα του Ρήγα, χάρη στο οποίο μπορούμε και μιλάμε σήμερα!
    A swiss type Balkan Confederation of peaceable indepedent states and common defense, where the reconciliating Unified electiion List restricts corruption and aggressives.
    Κι αντί να περιμένουμε πολιτικάντηδες να κάνουν Βαλκανική Συνομοσπονδία, μπορούμε να ξεκινήσουμε με συνομοσπονδιακές συνεργασίες συλλόγων και δήμων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή