Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Δεν θα αντιδράσουμε για το Κόσοβο;


Από press-gr
https://press-gr.blogspot.com

Τι θα γινει ρε παιδια θα αφησουμε σαν λαος να περασει η μονομερης ανεξαρτητοποιηση του Κοσοβου χωρις να αντιδρασουμε καθολου;

Εμενα προσωπικα δεν μου το χωραει ο νους μου. Όταν στα σχολικα μας χρονια διαβαζαμε ιστορια και βλεπαμε εκ τον υστερων καποιο ιστορικο λαθος λεγαμε: καλα τι εκαναν τοτε οι πολιτες δεν αντισταθηκαν σε αυτή την αποφαση, ζωα ηταν;
Ετσι και τωρα φιλοι μου θα ανοιξει ο ασκος του αιολου χωρις κανεις να πει κιχ και σε 100 με 200 χρονια τα τοτε παιδια που θα διαβαζουν ιστορια θα μας χλευαζουν για την μη αντιδραση μας.
Ετσι όπως παει το πραγμα θα αρχισω να πιστευω τον Χαρδαβέλα ότι μας ριχνουν χημικα για να μας κρατουν ηρεμους!!!.
Εχουμε ιστορικη ευθυνη να αντιδρασουμε δεν μπορουμε να βλεπουμε έναν γειτονα να μπαινει με το ετσι θελω στο σπιτι ενός αλλου γειτονα και εμεις απλα να κοιταμε!!!!
Εδω κατεβηκε τοσος κοσμος για την Γιουροβιζιον και το Γιουρο 04 στους δρομους δεν μπορουμε να οργανωσουμε ακηδεμονευτα μια συγκεντρωση εναντια στην μονομερη ανεξαρτητοποιηση του Κοσοβου.
Αν δεν το κανουμε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και αναξιοι των προγονων αλλα και των απογονων μας!!!

VSeimen

Από press-gr
https://press-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Οι Βαλκάνιοι είναι αδέρφια χωρισμένα βίαια από επιθετικούς. Διαφέρουν γλωσσικά τούς τελευταίους μόνο αιώνες, όταν ελίσσονταν έτσι για να μην γενοκτονούνται από τους οθωμανούς γενίτσαρους, που πρώτους έσφαζαν ελληνόφωνους Έλληνες. Δυστυχώς ορισμένοι ανάμεσά μας είναι διχαστικοί, και περαστικά τους!
    Balkanians are brothers separated violently by aggressives.
    Μια αμεσοδημοκρατική, ελβετικού τύπου Βαλκανική Συνομοσπονδία ανεξάρτητων μη-επιθετικών κρατών με κοινή άμυνα
    (μπορεί να γίνει αρχικά με τη Σερβία κι όπόιο άλλο κράτος συμφωνήσει - δεν είναι απαραίτητα τα κοινά σύνορα, αλλά η αλληλοβοήθεια!), όπου θα κυριαρχούν οι εκλογές με συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, θα περιόριζε διαφθορά και γενίτσαρους. Αυτό ακριβώς ήταν το όραμα του Ρήγα, χάρη στο οποίο μπορούμε και μιλάμε σήμερα!
    A swiss type Balkan Confederation of peaceable indepedent states and common defense, where the reconciliating Unified electiion List restricts corruption and aggressives.
    Κι αντί να περιμένουμε πολιτικάντηδες να κάνουν Βαλκανική Συνομοσπονδία, μπορούμε να ξεκινήσουμε με συνομοσπονδιακές συνεργασίες συλλόγων και δήμων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή