Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ


Από condorpress
http://condorpress.blogspot.com

Πυρηνικο σταθμο
ειναι ετοιμοι οι Τουρκοι να κατασκευασουν,στην περιοχη της Μερσινας,στην πολη της Ακουγιου απεναντι απο τα παραλια της Κυπρου. Η εναρξη των εργασιων θα γινη 21 Φεβρουαριου 2008 και το εργο θα παραδοθει το 2012.
Μεχρι τωρα η Ελληνικη κυβερνηση δεν εχει κανει κανενα διαβημα και η Υπουργος εξωτερικων ακομη μια φορα κανει την παπια. Η Τουρκια και το 2000 ειχε προσπαθησει να κανει τον σταθμο αυτο,αλλα συναντησε πολυ σθεναρη αντιδραση της Ελλαδας και της Κυπρου και δεν προχωρησε στην κατασκευη του Σταθμο.
Η πολη της Ακουγιου βρισκεται στα νοτιοδυτικα παραλια της Τουρκιας,δηλαδη μεσα στην καρδια του Αιγαιου, απεναντι απο τα Ελληνικα νησια. Ενα απο τα μεγαλυτερα ρηγματα βρισκεται 15χλ. απο τον τοπο κατασκευης του Πυρηνικου εργοστασιου και οι επιστημονες εχουν επιστησει την προσοχη των κατασκευαστων, για τους κινδυνους απο τους σεισμους στην περιοχη. Τελικα αυτη η Ελληνικη κυβερνηση δεν μπορει να πει ενα ΟΧΙ στους Τουρκους και απο πληροφοριες μαλλον ο Ελληνας πρωθυπουργος θα ειπε το ΝΑΙ κατα την επισκεψη του στην Αγκυρα πριν λιγες μερες. Αν οχι τοτε ας βγουν απο το υπουργειο εξωτερικων και ας απαντησουν στους γειτονες με ενα βροντερο ΟΧΙ। ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ... οι Ελληνες πρεπει να μαθουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Condor

Από condorpress
http://condorpress.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Οι Βαλκάνιοι είναι αδέρφια χωρισμένα βίαια από επιθετικούς. Διαφέρουν γλωσσικά τούς τελευταίους μόνο αιώνες, όταν ελίσσονταν έτσι για να μην γενοκτονούνται από τους οθωμανούς γενίτσαρους, που πρώτους έσφαζαν ελληνόφωνους Έλληνες. Δυστυχώς ορισμένοι ανάμεσά μας είναι διχαστικοί, και περαστικά τους!
    Balkanians are brothers separated violently by aggressives.
    Μια αμεσοδημοκρατική, ελβετικού τύπου Βαλκανική Συνομοσπονδία ανεξάρτητων μη-επιθετικών κρατών με κοινή άμυνα
    (μπορεί να γίνει αρχικά με τη Σερβία κι όπόιο άλλο κράτος συμφωνήσει - δεν είναι απαραίτητα τα κοινά σύνορα, αλλά η αλληλοβοήθεια!), όπου θα κυριαρχούν οι εκλογές με συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, θα περιόριζε διαφθορά και γενίτσαρους. Αυτό ακριβώς ήταν το όραμα του Ρήγα, χάρη στο οποίο μπορούμε και μιλάμε σήμερα!
    A swiss type Balkan Confederation of peaceable indepedent states and common defense, where the reconciliating Unified electiion List restricts corruption and aggressives.
    Κι αντί να περιμένουμε πολιτικάντηδες να κάνουν Βαλκανική Συνομοσπονδία, μπορούμε να ξεκινήσουμε με συνομοσπονδιακές συνεργασίες συλλόγων και δήμων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή