Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΙ ΗΠΑ


Από troktiko
http://troktiko.blogspot.com

Διαλύουν τα Βαλκάνια οι Αμερικανοί με τις ευχές της Ντόρας και βάζουν μπορλότο στις ήδη εύφλεκτες γειτονικές περιοχές. Το Κόσοβο έγινε ανεξάρτητο(μονομερώς) και έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας αλλά και την διαφωνία στο συμβούλιο ασφαλείας. Η ΗΠΑ είναι ανένδοτες με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αφού θέλουν να έχουν μαζί τους και αυτό το κρατίδιο γιαυτό και το ραντεβού με την Ντόρα και τον Κοντολίζα Ράις ήταν περισσότερο προσωπικών σχέσεων. Προσθέστε σε αυτά την Αλβανία και την Τουρκία και θα καταλάβετε όλοι ποιου προτεκτοράτο πάνε να κάνουν τα Βαλκάνια. Την ίδια ώρα η Κύπρος χάνει το Τάσσο Παπαδόπουλο και η Ελλάδα απλά παρακολουθεί στις εξελίξειες σαν αποχαυνωμένος τηλεθεατής.

Από troktiko

http://troktiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πραγματι αυτο που πανε να κανουν ειναι κυριολεκτικα αλλαγη χαρτη.Και για να ειμαστε και δικαιοι ολα γινονται και με τις ευχες των τριων μεγαλων της Ε.Ε. Γερμανιας,Γαλλιας και Αγγλιας.Στην ουσια νομιμοποιουν κιολας τη χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενη δυναμη για την αποσπαση εδαφους απο μια χωρα.Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο? Κι οχι μονο αυτο,αλλα και οποιος θελει να μπορει ντε φακτο να κηρυσσει ανεξαρτησια και να γινεται και αμεσα αναγνωριση? Ανοιξαν οι ασκοι του αιολου, αυτο που ερχεται ειναι πραγματικα τρομακτικο.Το σχεδιο καποιον για τη μεγαλη αλβανια αρχιζει να υλοποιηται μαλλον.Το επομενο βημα της ανεξαρτησιας ειναι
    η προσαρτηση του στη συνορευουσα μαμα αλβανια (αλλωστε το κοσοβο απο μονο του δεν εχει λογο υπαρξης).Κατοπιν το κομματι της αλβανοφωνης FYROM μπορει ανετα να κηρυξει και αυτο την ανεξαρτησια του και μετα να προσαρτηθει και αυτο στη συνορευουσα αλβανια.Το υπολοιπο σλαβοφωνο παει Βουλγαρια και δεν ξερω αν μενει και κατι για τους Σερβους.Με την ιδια λογικη του κοσσοβου η επομενη ανεξαρτησια κρατους βρωμαει και σε μας.Ηδη στη Βουλγαρια το κομμα που καθοριζει τη κυβερνηση με ενα ποσοστο κοντα στο 10% εινας της τουρκικης μειονοτητας.Γιατι λοιπον να μη κανουν και αυτοι μαζι με ενα κομματι της Θρακης το κρατιδιακι τους?Εξαλλου αυτο βολευει και την Αμερικη και τη Τουρκια.Αυριο ο θηλυκος dracoumel το μεσημερι θα συναντηθει με τον υφυπουργο εξωτερικων των ΗΠΑ και τον υπουργο νομιζω της FYROM.Δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα μου μυριζεται αποδοχη του νεου πλαισιου Νιμιτς.Πρεπει να παρουμε τη τυχη μας στα χερια μας πλεον.Σε αυτους που την εμπιστευομαστε καθε τετραετια δειχνουν καθε χρονο κααι χειροτεροι.Ειναι η ωρα που η διαμαρτυρια πρεπει να αποκτησει και αλλες αισθησεις σε αυτους που τη δεχονται εκτος απο την ακοη.Γιατι αυτη του ειδους τη διαμαρτυρια ,τη σαλονατη, οπως και εμας την εχουν γραμμενη!!!!!!!

    αμασουθαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή