Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

1 χρόνο φυλάκιση για τον Π.Ψωμιάδη.( μείωσε, από 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, τα πρόστιμα !!!)

Σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδίκασε τον νομάρχη Θεσσαλονίκης χθές το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για τη θεαματική μείωση προστίμου που επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων

Παρά την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή και την καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.Δέχτηκε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του νομάρχη η μείωση των προστίμων αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν πολύ μεγάλη. Το δικαστήριο έδωσε το δικαίωμα στον κατηγορούμενο να υποβάλλει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης , για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο μείωσε, από 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, τα πρόστιμα που είχε επιβάλλει η προηγούμενη διοίκηση σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος εντοπίστηκε να νοθεύει τα καύσιμα. Συγκεκριμένα φέρεται ότι αποχρωμάτιζε το πετρέλαιο θέρμανσης και του πουλούσε πιο ακριβά ως πετρέλαιο κίνησης.

http://greece-salonika.blogspot.com/


ΣΧΟΛΙΟ liondani

Αναρωτιέμαι αν ο επιχειρηματίας, που κέρδισε 84,000 euro χάριν του Ψωμιάδη,

του έδωσε κανένα "δωράκ"... (έτσι για το ευχαριστώ)


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ. ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ" ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΥΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ? ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοήτε ότι πήρε το "δωράκι" του... θα το έκανε σε άλλη περίπτωση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή