Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Ο νομάρχης Πειραιά διώκει blogger (Ποιός θα βάλει Φρένο στον Παράνομο Νομάρχη;)

150.000 ζητά ο νομάρχης Πειραιά από blogger ενοχλημένος από αυτό το δημοσίευμά του (κλικ εδώ).

Ο blogger γράφει επωνύμως και καταγγέλλει συγκεκριμένα. Εμείς θα περιμέναμε να ακούσουμε μία απάντηση από τον νομάρχη ως προς αυτά που του προσάπτουν και όχι να δούμε την τακτική της φίμωσης των bloggers γιατί αυτοί ενοχλούν με δημοσιεύματα που δεν είναι του γούστου του. Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί με μία απαντητική επιστολή στο εν λόγω blog και εν συνέχεια αναδημοσίευση της προς αποκατάσταση της αλήθειας αν δεν ισχύουν τα όσα επικαλείται ο blogger. Ή μήπως και ισχύουν οπότε το φίμωτρο είναι προτιμότερο;
Αντ' αυτού έχουμε διεκδίκηση χρημάτων. Αυτό τι σημαίνει; Τρομοκρατία σε μικρά ψάρια με σκοπό τη φίμωση γιατί τα μεγάλα ψάρια δεν μπορούμε να τα αγγίξουμε ή ενίοτε τα καλύπτουμε για ευνόητους λόγους;
Είναι αυτή λογική δημοκρατικού πολίτη;

Ακολουθεί η ανάρτηση από το http://edo-peiraias.blogspot.com/

Έγινε κι αυτό.

Είμαι και επίσημα πλέον ο πρώτος blogger που διώκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ http://edo-peiraias.blogspot.com/ (που γίνονται πάντα συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες αποδείξεις) μου επέδωσε μέσω δικαστικής επιμελήτριας Αγωγή ζητώντας μου ως αποζημίωση το...λιγότερο 150.000 ευρώ.

Πέρα από την ουσία της υπόθεσης, το γεγονός αποδεικνύει τη σημαντική δύναμη των blogs και της ελευθερίας του λόγου που εκφράζεται μέσα από αυτά.

Σας καλώ όλους μέσω των ιστοσελίδων σας να αναφερθείτε στο γεγονός αλλά και σας παρακαλώ να παρουσιαστείτε, όσοι επιθυμείτε, στις 11.3.2009 και ώρα 10:πμ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά για να υποστηρίξουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας.

Η παρουσία σας κρίνεται σημαντική διότι μια καταδικαστική απόφαση θα είχε επιπτώσεις για την πορεία όλων των blogs στην Ελλάδα.

Για περισσότερα στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:


και στο email

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,

Μιχαήλ Αγγελόπουλος

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου