Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ



"Πάλι μέσω των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης,προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Παλαιοκώστα ως τη Νο1 απειλή για την ιδιωτική ζωή σου.
Αποπειρώνται να σε πείσουν,ότι ο Παλαιοκώστας που λήστευε τράπεζες,τους σύγχρονους τοκογλύφους,που σου πουλάνε χρήμα με 20% επιτόκιο και απήγαγε το Μυλωνά,΄΄ξαλαφρώνοντάς΄΄τον από 10εκ. ευρώ,λες και θα πεινάσουν τα τρισέγγονά του,πρέπει να βρίσκεται στη φυλακή,γιατί σε απειλεί.
Έξω κυκλοφορούν ελεύθεροι και με τα Μερσεντικά τους όμως,όσοι σου έπαιξαν τα 10 δισ. ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων στο...

χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σύνταξή σου,τα λαμόγια που δώρισαν στον Εφραίμ περιουσία του ελληνικού λαού ύψους 500 εκ. ευρώ,οι κουμπάροι των ομολόγων,μεγαλοκαναλάρχες που χρωστούν μερικά δισ. ευρώ στα ταμεία,"αερο" - επιχειρηματίες που πήραν επιδοτήσεις για να κάνουν βιομηχανικές μονάδες στη Θράκη και στη Μακεδονία και τελικά πήγαν και τις έστησαν στα Σκόπια και στη Βουλγαρία,ο Θόδωρος,ο Γιώργος με τις off shore,η κα Αζέλ,υπουργοί πού έχουν κάνει περιουσίες ,που και 10 ζωές να δουλεύεις δεν πρόκειται να αποκτήσεις.
Αλλά αυτή τη φορά δε μάσησες.
Στη ντόπα των Πρετεντέρηδων απάντησες με χιούμορ.
΄΄Καλή τύχη Βασιλάκη΄΄ είπες για το σύγχρονο Φαντομά,που ξεφτίλισε αυτό το κράτος και το σύστημα,πού σε έχει φέρει στο σημείο να μετράς καθημερινά τα κέρματα,που ΄χεις στην τσέπη σου.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου