Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Aν έσκαγε το αυτοκίνητο, αν έσκαγε η χειροβομβίδα, αν έσκαγε το μασούρι δεν θα υπήρχε ο...πλανήτης Γη

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝ...

ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ;

«Δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά η έκρηξη που δεν έγινε, αν γινότανε, θα θρηνούσαμε εκατοντάδες θύματα, θα ισοπεδωνόταν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο» έλεγε πριν από λίγο και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
Βέβαια Νίκο, ΑΝ η γιαγιά μου είχε καρούλια και ήταν βαμμένη κίτρινη (σαν τη δημοσιογραφία σου) δεν θα ήταν γιαγιά αλλά τρόλεϊ στη Γραμμή Σταθμός Λαρίσης - Κουκάκι.
Με τα ΑΝ όμως δεν κάνεις δημοσιογραφία άλλο πράγμα κάνεις…
{Από τα στοιχεία που περισυνέλεξαν οι...
διωκτικές αρχές δεν μπορούν να είναι σίγουρες αν οι τρομοκράτες είχαν προγραμματίσει την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου ή απλώς ήθελαν να δηλώσουν δυναμικό «παρών»} γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ.
Παρόλα αυτά οι έγκυροι επιμένουν, με τα ΑΝ αυτό και ΑΝ εκείνο ότι θα είχαμε αυτό και κείνο… και μάλιστα όταν είναι γνωστό ότι τα μέλη του Ε.Α –κατά την αστυνομία –άφησαν την αυτοκίνητο-βόμβα με τα 60 κιλά εκρηκτικής ύλης, στο προαύλιο της Citibank στην Κηφισιά κάνοντας τόσο πολύ θόρυβο ώστε να τους αντιληφθεί ο φρουρός της τράπεζας και να ειδοποιήσει την …αστυνομία.
Τείνω λοιπόν να πιστέψω ότι ή κάποιο αόρατο νήμα συνδέει τους τρομοκράτες με δημοσιογράφους και πολιτικούς με κοινό στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και τη συντηρητικοποίηση της κοινωνίας ή έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους δημοσιογράφους και πολιτικούς που κάνουν την τρίχα τριχιά για ίδιον όφελος.
Και γι αυτό είναι περισσότερο επικίνδυνοι από τους τρομοκράτες.



...Εντάξει το εμπεδώσαμε ΘΑ μπορούσε να είχαν ισοπεδώσει ένα πολυώροφο κτίριο αν έσκαγε η βόμβα… αλλά ΔΕΝ έσκασε….
ΘΑ μπορούσαν να σκοτώσουν αστυνομικούς, υπαλλήλους, περαστικούς ΑΝ… δεν έριχναν στο γάμο του Καραγκιόζη αλλά ΔΕΝ σκότωσαν…

Το μόνο τελικά που καταφέρνουν τρομοκράτες και δημοσιογράφοι είναι να τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες που αισθάνονται παγιδευμένοι ανάμεσα σε τυχαία τρομοκρατικά χτυπήματα, τη δράση συμμοριών, την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας και την ανικανότητα της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: Μοναχικός Λύκος

http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου