Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Πόσο βλάκας είσαι? (Δώσε μου οχτά-ευρα να σε πω...)


Έχουμε γεμίσει με εταιρείες που μας κλέβουν με τους ποιό έξυπνους τρόπους.
Το IQ τον εμπνευστών είναι πράγματι υψηλό αφού με ευκολία αποσπούν από τους χρήστες κινητών 8 ευρώ τον μήνα μιας και οι "συνδρομητές" της υπηρεσίας ανακαλύπτουν την "ιδιότητά" τους αρκετά καθυστερημένα...
Μα και εσείς δεν διαβάζατε τα ψιλά γράμματα... 2009 και εσείς κυκλοφορείτε χωρίς μεγεθυντικό φακό ???

ΕΛΛΗΝΙΚΑ | Όροι και Κανόνες

Τεστ Ευφυΐας του Δρ. Αϊνστάιν & Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού

1. Το "Τεστ Ευφυΐας του Δρ. Αϊνστάιν" & η "Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού" παρέχονται από τη Skill2Thrill. Γραμμή Βοηθείας: 210 606 9597.
2. Στέλνοντας μήνυμα στο 54422, αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους κανόνες αυτούς. Αν δεν αποδέχεστε τους κανόνες, τότε δεν πρέπει να συμμετέχετε στον διαγωνισμό.
3. Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους κατοίκους της Ελλάδας άνω των 18 ετών ή κατόπιν γονικής συναίνεσης.
4. Αν στείλετε μία απάντηση μέσω μηνύματος στο 54422, συμμετέχετε και στο τεστ και στη συνδρομητική υπηρεσία μέσω μηνυμάτων, σε εβδομαδιαία βάση, της Skill2Thrill.
5. Το κόστος λήψης ενός SMS μηνύματος για τη συνδρομητική υπηρεσία είναι 2 ευρώ (για παράδειγμα 2 ευρώ για τη λήψη μίας ερώτησης). Θα χρειαστεί να ελέγξετε με τον πάροχό σας, εάν υπάρχουν τυχόν επιπρόσθετα κόστη.
6. Η συνδρομητική υπηρεσία αποτελείται από 2 μηνύματα ψηφιακού υλικού που σας αποστέλλονται κάθε εβδομάδα. Τα μηνύματα θα περιέχουν υλικό σχετικό με την Υπηρεσία. Τα περιεχόμενα των μηνυμάτων αυτών έχουν σκοπό καθαρά ψυχαγωγικό.
7. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη συνδρομητική υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε ένα μήνυμα με τη λέξη "stop" στο 54422. (Μέχρι να καταλάβετε την κομπίνα όμως... αντίο ευρουλάκια...)
8. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, όπως για παράδειγμα να πρέπει να αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού.
9. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φορών που μπορείτε να κάνετε το Τεστ Ευφυΐας του Δρ. Αϊνστάιν.
10. Η Skill2Thrill θα συλλέξει τα προσωπικά στοιχεία των συμμετέχοντων για τη διεξαγωγή της Συνδρομητικής Υπηρεσίας Ψηφιακού Υλικού. Τα δεδομένα ενδέχεται να δοθούν στους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας κατόπιν αίτησής τους. Επίσης, ο Πάροχος επιφυλάσσει το δικαίωμα να στείλει στους πελάτες που γίνονται συνδρομητές δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με προωθήσεις της Skill2Thrill ή τρίτου προσώπου. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα περισσότερα από τα στοιχεία που έχει για εσάς η Skill2Thrill. Αν η αίτησή σας απορριφθεί, θα σας δοθεί εξήγηση.
11. Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και άλλες νομοθεσίες, υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις και συνθήκες που δεν μπορούν να αποποιηθούν, περιορισθούν ή τροποποιηθούν ή μπορούν να αποποιηθούν, περιορισθούν ή τροποποιηθούν μέχρι ένα όριο. Η Skill2Thrill αποποιείται όλες τις εγγυήσεις και συνθήκες μέχρι το επιτρεπτό από τους νόμους όριο. Η ευθύνη περιορίζεται στο μέγιστο επιτρεπτό από τους νόμους όριο.
12. Αν η Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού αδυνατεί να λειτουργήσει ως έχει σχεδιαστεί, εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, απάτης, εκτάκτης ανάγκης, φυσικής καταστροφής, πολέμου, τεχνικών δυσκολιών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας), η Skill2Thrill επιφυλάσσει το δικαίωμα να ακυρώσει, τροποποιήσει, διακόψει ή αναστείλει τη Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού.
13. Συμφωνείτε και απαλλάσσετε τη Skill2Thrill από οποιαδήποτε αξίωση, κόστος, απαίτηση, φόρο, ευθύνη ή καταστροφή που σας έπληξε ή συνέβη από τη Skill2Thrill ή τους διευθυντές, εργαζόμενους ή μεσίτες της και απορρέει από τη συμμετοχή στη Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού. (Μην ψαρώνετε... σκίστε τους)
14. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τεχνικά λάθη που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη Συνδρομητική Υπηρεσία Ψηφιακού Υλικού. Αυτό συμπεριλαμβάνει, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτά, τυχόν παράλειψη, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα ή καθυστέρηση στη χρήση, μετάδοση ή αποτυχία οποιουδήποτε τηλεφωνικού, κινητού ή δορυφορικού δικτύου.
15. Η Skill2Thrill δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν φορολογικές υποχρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε περίπτωση νίκης του βραβείου. Θα πρέπει να αναζητήσετε ανεξάρτητες οικονομικές συμβουλές σχετικά με τέτοια θέματα.
16. Εκτός από την προώθηση των υπηρεσιών της Skill2Thrill σε αυτή την ιστοσελίδα, οι υπηρεσίες αυτές προωθούνται και σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτού του είδους οι προωθήσεις υπόκεινται σε ευθύνη τρίτων προσώπων. Η Skill2Thrill δεν μπορεί να ελέγξει αυτού του είδους τις προωθήσεις και στο όριο που επιτρέπει ο νόμος, εδώ, αποποιείται όλη την ευθύνη για καταστροφή που συνεπάγεται ή συνδέεται με τέτοια προώθηση από τρίτο πρόσωπο.
17. Αυτοί οι όροι και κανόνες αποτελούν το συμφωνητικό μεταξύ εσάς και της Skill2Thrill.


ΥΓ Αν παρόλο που διαβάσατε αυτό το POST τελικά χρησιμοποιήσετε την "υπηρεσία" ... τότε ή το IQ σας είναι χαμηλό ... ή δεν είχατε μεγεθυντικό φακό (δεν έχετε δικαιολογία... αφού σας τα μεγέθυνα εγώ)

ΥΓ2 Πότε θα τις μαζέψουν αυτές τις εταιρείες ???

2 σχόλια:

  1. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι πόσο μαλ@#$ας είσαι?
    Αυτά ευλογημένε ο κόσμος τα φωνάζει μου φάγανε 30 ευρώ δεν κατάλαβα πως έγινε όντως όμως μπήκα σε αυτό το site και όντως δεν διάβασα τα ψιλά τα γράμματα
    Να είσαι καλά αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλάκας μια φορά τουλάχιστον κι εγώ...
    Μου προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση η στάση της COSMOTE (αλλά και των άλλων εταιριών...), που ουσιαστικά συγκαλύπτουν αυτές τις εταιρίες φαντάσματα... Παίρνουν βλέπεις και το ποσοστάκι τους...

    http://54422apateones.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή