Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΟΤΕ "σήκωσε" πραγματικά τις καταθέσεις του πριν την 1η Ιουνίου !!!


Η αναμφισβήτητα εξαιρετικά σοβαρή από πλευράς χειρισμών υπόθεση της παραμονής των καταθέσεων του ΟΤΕ σε ελληνικές τράπεζες, εκτός από τη «θεαματική» παραίτηση Βουρλούμη, έχει και ουρά ή αν προτιμάτε «προπομπό».

Μερικές ημέρες πριν το αίτημα των Γερμανών για μεταφορά των κεφαλαίων σε «ασφαλείς» τράπεζες του εξωτερικού...οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού είχαν προβεί σε σημαντικές αναλήψεις κεφαλαίων, γεγονός που ξάφνιασε και θορύβησε το τραπεζικό σύστημα.

Η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα. Λούκα Κατσέλη. Η σύζυγος του πρώην «τσάρου» του ΠΑΣΟΚ της πρώτης εποχής του Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, συναντήθηκε στη Γερμανική Πρεσβεία με κάποιο μέλος της διοίκησης της Deutsche Telekom. Χωρίς να χάσει την ευκαιρία η Υπουργός διαμαρτυρήθηκε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος προς τον Γερμανό τεχνοκράτη, υπονοώντας ότι με μια τέτοια κίνηση θέτει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Σύμφωνα με όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν τι συζητήθηκε μεταξύ τους, η κα Κατσέλη φέρεται να υπονόησε ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε χωρίς να αναλογιστούν τις συνέπειες που θα είχε για την οικονομία της χώρας στην οποία δραστηριοποιείται κεντρικά ο ΟΤΕ.
Πηγή: Capital.gr

Από ότι φαίνεται μας προλαβαίνουν οι Γερμανοί !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου