Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το BANK RUN είναι το μόνο όπλο του κοσμάκη. Οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ του συστήματος ΗΔΗ έχουν πάει τράπεζα, ήδη έχουν μεταφέρει τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ...


Πρωτοσέλιδο έγινε το θέμα και η φωτογραφία μας για τον αφελληνισμό της Εθνικής Τράπεζας

Είχαμε αναδείξει το θέμα στις 15 Μαΐου και χθες στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ο Κυριάκος Βελόπουλος χρησιμοποίησε το πρωτοσέλιδο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ της 19ης Μαΐου για να κάνει γνωστό το θέμα στο τηλεοπτικό του κοινό. Δεν μας ενοχλεί που δεν αναφέρθηκε πουθενά η πηγή γιατί ποτέ δεν είχαμε στόχο την επισκεψιμότητα αλλά την ενημέρωση. Και μόνο που η πληροφορία φθάνει στο ευρύ κοινό είναι για μας ένα μικρό θαύμα. Για τους πολιτικούς μας είναι εύκολο να λαδώσουν τους δημοσιογράφους με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά και να φιλτράρουν την ενημέρωσή μας σύμφωνα με τις εντολές της Bilderberg. Το ΠΑΣΟΚ στηρίχθηκε για να περάσουν ευκολότερα όλα τα αντιλαΐκά μέτρα του ΔΝΤ. Επί ΠΑΣΟΚ μπήκε εισαγγελέας σε κατάληψη Γυμνασίου, επί ΠΑΣΟΚ μπήκαν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο. Επί ΠΑΣΟΚ βάζουν οι μασώνοι χέρι στις τσέπες των Ελλήνων διότι ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ στον συνταξιούχο μπορεί να κάνει ο Γιωργάκης και να του αφαιρέσει 30% από το εισόδημά του.
Τσαμπουκά στις τράπεζες να κατεβάσουν τα επιτόκια των πιστωτικών ... ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.Μένουν στο 16% !!! Τσαμπουκά στις τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια των καταναλωτικών δανείων ... ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! Μένουν στο 9%.
Και το μόνο που μας παραχώρησαν (!) είναι να μεγαλώσουν τη διάρκεια του δανείου χωρίς φυσικά να χάσουν ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ καθώς η παράταση θα γίνεται κανονικά ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. Κι έβγαινε μετά η ΕΡΤ με καρτέλες όπου επεξηγούσε και ΠΑΡΑΠΑΛΑΝΟΥΣΕ τον κόσμο ότι δήθεν θα έχει ΚΕΡΔΟΣ(!!!) από την παράταση των δανείων. Ενώ στην πραγματικότητα ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ και η συνολική δαπάνη για την εξόφληση του χρέους θα μεγαλώσει.
Γι'αυτά όλα τα παραπάνω αξίζει να μπούμε στη διαδικασία που προτείνει το blog ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.
Το BANK RUN είναι το μόνο όπλο του κοσμάκη. Οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ του συστήματος ΗΔΗ έχουν πάει τράπεζα, ήδη έχουν μεταφέρει τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ...εκτός Ελλάδας αλλά εμείς οι ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ κρατάμε ζωντανούς τους τοκογλύφους με το ιδρώτα και το αίμα που ρουφούν μέσω των τόκων.
Τις καταθέσεις μας τις έχουν προσφέρει ως δάνειο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δέκα φορές και μάλιστα με τις ευλογίες του κράτους.
Για να κατανοήσετε το "σύστημα" και την μεγάλη απάτη δείτε το γνωστό "Money As Debt" (είναι στα Αγγλικά)
पोपौत

http://macedonia-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου