Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ FREE GAZA...ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!


Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί "καταδίκασε τη χρήση δυσανάλογης βίας" από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις εναντίον της διεθνούς ανθρωπιστικής νηοπομπής που κατευθυνόταν προς τη Γάζα και ζήτησε να "χυθεί άπλετο φως σε αυτή την τραγωδία".
Σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας, ο Νικολά Σαρκοζί "εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τις τραγικές συνέπειες της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον του "Στολίσκου της Ελευθερίας" με προορισμό τη Γάζα".
Ο γάλλος πρόεδρος "καταδικάζει τη χρήση δυσανάλογης βίας και απευθύνει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων", προσθέτει η ανακοίνωση. "Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας αυτής, η οποία τονίζει την άμεση ανάγκη προόδου της ειρηνευτικής διαδικασίας", υπογραμμίζει η γαλλική προεδρία.

H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ FREE GAZA - SHIP TO GAZA...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΑΡΤΌΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου