Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Αποκάλυψή. Μεθοδεύσεις για Δημιουργία Εύφλεκτου Κοινωνικού Ιστού. 1η αντεπίθεση, Bank Run


Ξεκινώντας αυτό το άρθρο θέλω να γνωρίζεται ότι είμαι πατέρας δύο παιδιών και θέλω τα παιδιά μου, όταν θα καταλάβουν τι συνέβη στην χώρα που θα μεγαλώνουν και φτάσουν να με ρωτήσουν, εγώ τι έκανα για αυτά. Να τα κοιτάξω στα μάτια και να τους πω, ότι πολέμησα λυσσαλέα ένα σύστημα ποιο δυνατό από εμένα , είτε βρεθώ νικητής είτε νικημένος.

Ότι δεν έσκυψα το κεφάλι αλλά ούτε ότι αντέδρασα με τον τρόπο που με μεθόδευαν να αντιδράσω. ( το επαναλαμβάνω «…αλλά ούτε ότι αντέδρασα με τον τρόπο που με μεθόδευαν να αντιδράσω.».)

Ξεκινώ από κάτι επίκαιρο που αποδεικνύει την αθλιότητα μιας κυβερνητικής σκευωρίας, σε βάρος μας, χωρίς μάλιστα, λαϊκή εντολή, με πολύ βαθιά κοινωνικό-οικονομικά και γεωπολιτικά αίτια...

Αν,όπως προκύπτει, δεν αξιώνει, σε καμιά περίπτωση, η Τρόικα του ΔΝΤ την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα, ούτε την περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης. Και αν δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τα δημόσια έσοδα οι εφαρμογή αυτού του μέτρου, τότε ποιόν σκοπό εξυπηρετεί;

Οι τρέχουσες εξελίξεις αποδεικνύουν περίτρανα την εσχάτη προδοσία, οτι δηλαδή παρακαλετά και από την πίσω πόρτα, οι Κυβερνώντες πάνε να χρεώσουν στο ΔΝΤ την απαίτηση της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και την περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης, εξυπηρετώντας ξεκάθαρα πλέον τα συμφέροντα της γνωστής-άγνωστης κάστας που μεθοδεύουν τους κυβερνώντες.

Πηγαίνει δηλαδή η κυβέρνηση να χρεώσει την άρση των κεκτημένων των εργαζομένων απο το 1920 σε αυτούς στους οποίους παραχώρησε αμαχητί την Εθνική κυριαρχία.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι οι έχοντες την Εθνική κυριαρχία ,το ΔΝΤ δηλαδή, διαμέσου του εκπροσώπου Τύπου (το οποίο πέρασε στα ψιλά) την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώνει οτι το ΔΝΤ ουδέποτε απαίτησε κάτι τέτοιο απο την Κυβέρνηση και ούτε είχε λόγο να το κάνει, απλά περιμένει την εφαρμογή του μνημονίου, στο οποίο φυσικά δεν αναφέρεται τίποτα. Και ο λόγος είναι απλός , διότι με τον τρόπο της μισθοδοτικής περικοπής στον ιδιωτικό τομέα δεν αυξάνονται οι δημόσιες δαπάνες ούτε μειώνονται δημόσια ελλείμματα.

Αντίθετα η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και η περικοπή της αποζημίωσης απόλυσης μειώνει τα δημόσια έσοδα από την επιβολή των άμεσων φόρων σε μειωμένα θεωρητικά έσοδα, και μειώνει τα δημόσια έσοδα από την επιβολή των έμμεσων φόρων καθότι μειώνεται η κατανάλωση προϊόντων. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Σ.Ε.Β. ο ποίος απαξίωσε την κυβερνητική πολιτική και τους αχαρακτήριστους χειρισμούς της.

Επίσης οι εκπρόσωποι της Τρόικας τοποθετήθηκαν στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας και μόνο, το οποίο παρεμπιπτόντως ουδεμία αναφορά έχει στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και της περικοπής της αποζημίωσης απόλυσης .

Ως αναλώσιμος πλέον, ο μεγάλος ιδεολόγος σοσιαλιστής πολιτικός (υπουργός σήμερα), έμπλεξε και τσαλαπάτησε το βάθρο που τον ανέδειξε και αναλώνεται εξαγριωμένος τάχα μου , μέσω των ΜΜΕ να μας πείσει για τις ανύπαρκτες απατήσεις της Τρόικας και το βέτο που ασκεί προσωπικά.

Αφού πασιφανώς πλέον δεν απαιτεί η Τρόικα την πρόσθεση νέων όρων επι του μνημονίου αλλά πιστή εφαρμογή του . Ποιοι έχουν συμφέρον απο την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και της περικοπής της αποζημίωσης απόλυσης ;

Το σημαντικό είναι ότι χάνουν κάθε ελπίδα οι μισθωτοί του δημοσίου και οι συνταξιούχοι να επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση στα πλαίσια εξισορρόπησης των μισθοδοτικών αποδοχών, με τον ιδιωτικό τομέα.

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτηρίζεται και η εμμονή του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (Σ.Ε.Β.), που δηλώνει απερίφραστα την άποψη του να μην κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα ούτε να τροποποιηθεί ο υπολογισμός της αποζημίωσης απόλυσης. Μα γιατί το 95% των Ελληνικών βιομηχανιών εξάγει μονον το 5% της παραγωγής του ενώ το υπόλοιπο διατίθεται στην εγχώρια κατανάλωση. Υπολογίζοντας από την μια πλευρά το όφελος των μισθοδοτικών περικοπών και την έλλειψη της κατανάλωσης από την άλλη, διαπιστώνει ότι την επόμενη ημέρα της εφαρμογής τέτοιων μέτρων θα απουσιάσουν (5.000.000.000€ ) 5 δις Ευρω από την αγορά.

Επίσης ο Σ.Ε.Β. είναι ο πλέον αρμόδιος να χαρακτηρίσει πόσο επηρεάζει η μισθοδοτική παράμετρος τον συντελεστή ανταγωνιστικότητας των βιομηχανιών και των επιχειρήσεων. Και γνωματεύουν ρητά ότι τον επηρεάζει ασήμαντα. Είναι επίσης βέβαιο και το αναγνωρίζουν όλοι ότι το σύνολο των ωρών εργασίας ανα εβδομάδα των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα είναι το μεγαλύτερο στην Ευρωζώνη και με μισθοδοσίες τις χαμηλότερες στην Ευρωζώνη. Συνεπώς σαν χώρα έχουμε την μεγαλύτερη παραγωγικότητα ανά κεφαλή εργαζομένου και άρα η πλέον ανταγωνιστική.

Ερχόμαστε τώρα και αναρωτιόμαστε, ποιοι είναι αυτοί που Μεθοδεύουν τους κυβερνόντες να εφαρμοστεί το σχέδιο περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον Ιδιωτικό τομέα και της περικοπής της αποζημίωσης απόλυσης στα πλαίσια της μεγάλης αναταραχής ;

Ποιοι είναι αυτοί που Μεθοδεύουν τους κυβερνόντες να δημιουργούν εύφλεκτο κοινωνικό ιστό μέσα από την μεθοδευμένη εξαθλίωση ;

Ποιοι είναι αυτοί που Μεθοδεύουν τους κυβερνόντες να δημιουργούν αντίπαλες κοινωνικά ομάδες στη λογική του διαίρεσε και βασίλευσε;

Ποιοι είναι αυτοί που Μεθοδεύουν τους κυβερνόντες να εφαρμόζουν πολιτικές πενίας σε έναν περήφανο λαό και να τον καταδικάσουν στην κοινωνική λήθη και την οικονομική απόγνωση και εξαθλίωση;

Τους μεθοδεύουν οι σκιές πίσω από τα ξένα πολυεθνικά κεφάλαια που λειτουργούν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εφαρμογής πενίας στον Ελληνικό λαό ώστε να εξυπηρετούνται οικονομικά και να εφαρμόσουν τα σχέδια τους. Οι έχοντες συμφέρον εξαιτίας μιας μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής προκειμένου να εφαρμόσουν τα γεωπολιτικά σχέδια τους μέσα από μια έντονη οικονομικοκοινωνική αναστάτωση. Τα Διεθνή γεωπολιτικά κοράκια που αναμένουν την απόλυτη κοινωνικό-οικονομική εξαθλίωση προκειμένου να βάλουν χέρι την ακίνητη περιουσία όσων την έχουν υποθηκεύσει στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην συνέχεια να βάλουν χέρι στον Ορυκτό μας πλούτο. Όντας λαός αντιδραστικός ελπίζουν οτι θα αποδεχθούμε οι Έλληνες, μέσα από την απόλυτη πλέον εξαθλίωση το νέο γεωπολιτικό σκηνικό για το καλό μας. Ότι στην απελπισία μας θα δεχθούμε σύνορα χτένας στο Αιγαίο για μια θεωρητικά γρήγορη οικονομική ανάκαμψη.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι να αντιληφθούμε για το πως υποβάλλουν τις αντιδράσεις μας, τι μεθοδολογίες και τι Τεχνολογίες χρησιμοποιούν για να το πετύχουν.
Ένα παράδειγμα είναι ότι μονοί τους εκθέτουν τις δικές τους παλιές και αναλώσιμες πλέον, πολιτικές μαριονέτες και προκαλούν την μάζα (όπως μας ονομάζουν). Την προκαλούν ώστε να καρατομήσει τις 300 παλιές πολιτικές μαριονέτες και οι γνωστοί άγνωστοι αφανείς υποδαυλιστές ετοιμάζουν να βάλουν τις νέες 300 πολιτικές μαριονέτες στην θέση της αναλώσιμης πολιτικής σκηνής. Και αυτοί με την σειρά τους θα βολέψουν άλλους 2000 δικούς τους.

Εκεί βρίσκεται το Μεγάλο μυστικό, δεν διοικούν αυτοί που φαίνονται αλλά αυτοί που δεν φαίνονται. Αυτοί που φαίνονται είναι αναλώσιμοι, είναι οι αναλώσιμες πολιτικές μαριονέτες.

Βλέπε τον Κ. Καρα(μ…λή). τον έκαψαν σαν χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια διαλύουν το κόμμα της Ν.Δ. με την ηλίθια πολιτική αντιπολίτευσης που τους επιβάλλουν να εφαρμόσουν.

Βλέπε τον Γ. Κ@ρ@τζ@φέρη τον λεγόμενο πολιτικό «τραμπάλα», που από την θέση του αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης , εκτελούσε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου και άντε τούμπλαλιν.

Βλέπε στο Σιριζα (…καλά το γράφω για τι περνάει σιριζα!!!) εκεί και αν ισχύει το διέρρεε και βασίλευε, όποτε έχει ανοδικές τάσεις ο συντελεστής αύξησης ψηφοφόρων, το κόμμα διασπάτε και όταν έχει καθοδικές τάσεις, το κόμμα ενώνεται (αλλά οι βουλευτικές ψήφοι, … εφεδρεία του κυβερνόντος).

Βλέπε το ΚΚΕ, το κρατούν σε μια απομόνωση λήθης εκατονταετίας, ακούς τις απόψεις τους και νομίζεις ότι παίζει το παλιό πικάπ του παππού , του στερούν κάθε επικίνδυνο εκσυγχρονισμό και το κρατούν ταπεινωμένο.

Για το ΠΑΣΟΚ δεν λέω τίποτα. Αυτό δέχεται γεωμετρικά τον απόλυτο εξευτελισμό αφού με τον ΓΑΠ πρόεδρο της Σοσιαλ. Διεθν. εφάρμοσε και εφαρμόζει τα πλέον αντιλαϊκά μέτρα που έχει εφαρμόζει ποτέ σοσιαλιστής αρχηγός κόμματος και χωρίς λαική εντολή, που είναι και το πιο σημαντικό.

Που μας οδηγούν ; Μα που αλλού σε κοινωνική, πολιτική και οικονομική διάσπαση. Μας έχουν κάνει να αμφισβητούμε τα πάντα. Μας οδηγούν στην ανεύρεση ενός νέου κόμματος ενός νέου κατασκευασμένου ηγέτη για να επαναλάβουν την ίδια θεατρική παράσταση σε με μια νέα γενιά πολιτικών ηθοποιών.

Αλλά μέσω των τεράστιων δομικών αλλαγών ο λαός εξαθλιώνεται και τέλος υποδουλώνεται σε μια αόρατη αρχή.

Με δεδομένο πλέον ότι από την μια, μας εξαγριώνουν να αντιδράσουμε και από την άλλη «έμμισθοι δημοσιογραφικοί χαφιέδες» μας μεθοδεύουν για το πώς να αντιδράσουμε, γινόμαστε παιγνιδάκια στα χέρια τους.

Πως θα αντιδράσουμε;

Μα φυσικά ΟΧΙ όπως μας κατευθύνουν!

ΟΧΙ όπως μας επιβάλλουν !

Το σύστημα έχει τρύπες. Και εγώ είμαι εδώ, όχι εγωιστικά μπροστάρης, άλλα ουραγός και συμμετέχον στην προσπάθεια να τρυπήσουμε το σύστημα , και θα το τρυπήσουμε από μέσα.
Τρόποι υπάρχουν πολλοί, τους εντοπίζεις μόλις τους αγγίξεις, ερεθίζονται και αντιδρούν. Εδώ θα είμαι κάθε μέρα για να σας λέω πως δεν είμαστε μόνοι μας αλλά αφού «μάζα» μας θέλουν, «μάζα» θα είμαστε αλλά με κριτική άποψη και άκαμπτη συνείδηση. Μια «μάζα» που δεν θα χορεύει στον δικό τους σκοπό.

Γνωρίζεται πόσο έχουν πανικοβληθεί με την προσπάθεια ταυτόχρονης ανάληψης χρημάτων της 1ης Ιουνίου 2010 από τις Τράπεζες."BANK RUN" λοιπόν !!! Αδειάστε τα ταμεία των Τραπεζών την 1η Ιουνίου 2010 !!!

Σκεφτείτε ότι έφτασαν μέχρι το Youtube ώστε να αφαιρεθεί άμεσα το Βίντεο που υποδαύλιζε αυτήν την προσπάθεια. Τους ερέθισε, πανικοβλήθηκαν. Αυτή λοιπόν είναι μια επιτυχημένα συντονισμένη προσπάθεια διάτρησης του συστήματος, το "BANK RUN" !!!


Από δω λοιπόν κάθε μέρα θα δίνουμε μαζί τις μάχες μας. Γιατί όπως είπα και στην αρχή θέλω να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια και να τους λέω, ότι δεν έμεινα άπραγος, ότι δεν ήμουν μονάχα φωνακλάς διαδηλωτής , ΑΛΛΆ ότι πολέμησα λυσσαλέα ένα σύστημα ποιο δυνατό από εμένα , είτε βρεθώ νικητής είτε νικημένος. Να νιώθουν περήφανα στο ότι έκανα κάτι σημαντικό για αυτά, αλλά και για όλα τα παιδιά του κόσμου.



Vassilios

1 σχόλιο: