Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Σύμβουλος εταιρείας για «πράσινες» τεχνολογίες ο Τόνι Μπλερ (Γιατί άραγε???)

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ ανέλαβε καθήκοντα ειδικού συμβούλου στην εταιρία Khosla Ventures, που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ.

Η ένταξη του Τόνι Μπλερ στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004 από τον Βίνοντ Κόσλα και είναι μία από τις κορυφαίες στον χώρο της έρευνας για τις πράσινες τεχνολογίες. Ασχολείται με τη διαχείριση του διοξειδίου του άνθρακα, τις μπαταρίες, τα βιοκαύσιμα, την ηλιακή ενέργεια και τα οικοδοκιμά υλικά που θεωρούνται φιλικά προς το περιβάλλον.

Με την ένταξη του Τόνι Μπλερ στο δυναμικό της, η εταιρία Khosla Ventures έχει στόχο να «απαντήσει» στην ανταγωνίστριά της, Kleiner Perkins, η οποία έχει στο διοικητικό της συμβούλιο τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Αλ Γκορ.

«Οι απαντήσεις στην κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή ασφάλεια βρίσκονται στις τεχνολογικές πρωτοπορίες. Είμαι ενθουσιασμένος για τον μικρό ρόλο που μπορώ να παίξω», δήλωσε ο Τόνι Μπλερ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας θα εργάζεται για την αμερικανική εταιρία από το Λονδίνο. Η αποζημίωση του Τόνι Μπλερ δεν έχει ανακοινωθεί.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ....

Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

("Δεν ξέρω" μόνο αν θα μπορεί να δούλευει από Ελλάδα !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου