Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821" ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!


Το πατριωτικό σάιτ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" αναδημοσίευσε το χθεσινό μας άρθρο για την ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΚΑΙ,μέσω της νέας του σειράς "1821".Καμαρώστε την αντίδραση της εκπομπής,Πέτρου Τατσόπουλου:

"Βρε λεβεντομαλάκες. Γιατί δεν κάνετε υπομονή ως την Τρίτη; Γιατί εκτίθεστε; Λέτε πράγματι να ισχυριζόμαστε ότι μια "απρόσμενη επανάσταση" διέκοψε την "οικονομική ανάπτυξη" επί Τουρκοκρατίας; Χωνεύετε αυτά που γράφετε ή τα χέζετε κατ'ευθείαν;"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!

Ποιος είναι ο Τατσόπουλος;Αυτός που έλεγε τα παρακάτω:


«Στην παραγωγή του ΣΚΑΪ θα μιλάμε τεκμηριωμένα για το 1821. Το ‘21 είχαμε δύο εμφυλίους. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε ένα έθνος – νήπιο και μπορούμε να πούμε την αλήθεια» επισήμανε.

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση ασχολείται με το ’21 με τόσο σοβαρό και τόσο αντισυμπλεγματικό τρόπο» πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι η νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ γυρίστηκε σε πέντε χώρες έχει πάρα πολλές αναπαραστάσεις, δραματοποιημένες και ψηφιακές, και δεν πρόκειται για ένα βαρετό ντοκιμαντέρ.

«Δεν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω σε μια παραγωγή φουστανέλας» πρόσθεσε ο συγγραφέας, ενώ τόνισε ότι στην παραγωγή θα τοποθετούνται για γνωστές και άγνωστες πτυχές του έπους της ελληνικής επανάστασης ιστορικοί με επικεφαλής τον Θάνο Βερέμη. 


Ο άνθρωπος είναι συμπλεγματικός ψευτοαριστερός,που τα συσχετίζει όλα με...ταξικές πάλες και αηδίες:Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,πως το 1821 "είχαμε δύο εμφυλίους";Ποιοι ήταν αυτοί,θα μας πεις ρε καραγκιοζάκο που βρίζεις κιόλας;


Όσο για τις φουστανέλες,ξέρουμε ότι ενοχλούν τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ σα του λόγου σου,ακριβώς γιατί συμβολίζουν αφενός ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ (και όχι την...Οθωμανική Κυριαρχία) κι αφετέρου ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


Είχαμε κάποιες αμφιβολίες για το αν υπερβάλουμε σχετικά με τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ,όμως μετά την ΕΜΕΤΙΚΗ "απάντηση" του ίδιου του παρουσιαστή της εκπομπής,είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ...ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ:


"Ελληνορθόδοξο μαλακιστήρι, ενημέρωσε κι εμάς πού αποσκοπεί η φιλοτουρκική προπαγάνδα μας σε μια σειρά που ούτε είδες, ούτε σκοπεύεις να δεις, μπας κι εμείς που, όχι μόνο την είδαμε, αλλά δουλέψαμε γι' αυτήν τρία χρόνια, μάθουμε και ξεστραβωθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου