Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΚΙΝΗΜΑ!!!)


ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΝ!!!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ - ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ!!!

Κάντε το ακριβώς όπως το δείχνει η εικόνα...Εδώ και αρκετό καιρό έχει παρατηρηθεί ένα άτυπο κίνημα -ας το πούμε- στους σταθμούς του μετρό.

Πολλοί επιβάτες πριν βγουν από το σταθμό που βρίσκονται αφήνουν τα εισιτήριά τους (εφόσον έχουν αρκετή ώρα μέχρι να λήξουν -το ενιαίο εισιτήριο έχει διάρκεια 1.5 ώρας-) για να τα βρουν οι επόμενοι επιβάτες και να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειαστεί να χτυπήσουν άλλα...

Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση που κάνουν οι επιβάτες για τους συμπολίτες τους και καλό θα ήταν, όλοι όσοι χρησιμοποιούν το μετρό να τους μιμηθούν.

Την επόμενη φορά λοιπόν, αφήστε το χτυπημένο εισιτήριό σας σε ένα μηχάνημα επικυρώσεως εισιτηρίων (όπως δείχνει η εικόνα)πριν βγείτε από ένα σταθμό.

Δε σας κοστίζει τίποτα και με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε και τους συμπολίτες σας. Και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βρείτε κι εσείς ένα εισιτήριο να περιμένει κι εσάς. (Σε εμάς πάντως έχει τύχει αρκετές φορές!)

Συμμετάσχετε κι εσείς ενεργά σ' αυτό το κίνημα! Δεν είναι κάτι δύσκολο και δεν στοιχίζει τίποτα! Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση προς τον συνάνθρωπο και σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε ωραία. Και μην ξεχνάτε ότι σε λίγο καιρό η τιμή των εισιτηρίων θα αυξηθεί και μπορεί να φτάσει και το 1.5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου