Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΣΑΛ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1979,ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ "ΚΡΗΤΙΚΗ" Η VODAFONE:ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΒΡΗΚΑΝ...ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΗΣΟΙ ΜΑΡΣΑΛ!
Πρόκειται για ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στην Πολυνησία (Ειρηνικός Ωκεανός),που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τους Αμερικάνους ως πεδίο δοκιμής ατομικών βομβών μέχρι το 1979,οπότε έγινε ανεξάρτητο κράτος,διατηρώντας πάντως την κηδεμονία της από τους καταστροφείς της!

Οι συμβολισμοί με την "ανεξάρτητη Κρήτη",αναμφισβήτητοι:Εκτός αν νομίζει κανείς πως...τυχαία επέλεξαν τις συγκεκριμένες σημαίες ανάμεσα σε άλλες εκατοντάδων κρατών!

Μάλιστα,είναι τόσο το θράσος της Vodafone,που δικαιολογείται λέγοντας πως...μπέρδεψε τη σημαία του Παναμά με της "Κρήτης"!!!
ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ:ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/1979-vodafone.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου