Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ......"ΞΥΠΝΑ" .......ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σε τούτη την δύσμοιρη χώρα που άντεξε και νίκησε τον φασισμό σε πολαπλά χτυπήματα τώρα ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει μια ακόμα μάχη!
Είναι φανερό πως κάποιοι ενοχλούνται από το άσυλο. Ενοχλούνται από την ιδέα που γέννησε ένα πολυτεχνείο (και ναί ξεκίνησε από την Νομική).
Τα πουλημένα κανάλια με πρωτοπόρο τον ΑΝΤ1 αυτή την φορά επιχειρούν για πολλοστή φορά να "περάσουν" στον Ελληνικό λαό το μήνυμα του "άχρηστου ασύλου" των "κακών πρυτανικών αρχών".
Τώρα που μέσα στην κρίση και την τρομοκρατία του κράτους οι προβοκάτορες καταστροφείς κουκουλοφόροι δεν μπορούν να δράσουν και να κάψουν Ελληνικές σημαίες ή να πυρπολήσουν Πολυτεχνεία την θέση τους παίρνουν οι δύσμοιροι λαθρομετανάστες. Στις πλάτες των οποίων κάποια σκοτεινά κέντρα αποφάσεων κάνουν παιχνίδι.
Έτσι το άσυλο είναι αντιδημοκρατικό γιατί χρησιμοποιείται (και) από λαθρομετανάστες!!! ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!!
-Οι απεργίες των κλάδων είναι "αντιδημοκρατικές" γιατί πλήτουν την ομαλότητα της οικονομίας. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!
-Οι πάσης φύσεως πορείες των ανέργων, συνταξιούχων κλπ είναι "αντιδημοκρατικές" αφού πλήτουν την ομαλή διακίνηση των υπολοίπων.
-Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι "αντιπαραγωγικές". ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!
-Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι "κοπρίτες" ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!!!
-Οι κάτοικοι της Κερατέας (παρ ότι έχουν πρωτόδικη απόφαση υπέρ τους) στασιαστές που δεν θέλουν ΧΥΤΑ στα σπίτια τους!!! ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΟΥΝ.
-Η Δημοκρατία που γεννά το δικαίωμα της (νόμιμης) αντίστασης τι είναι???!!!


Αγαπητοί συνΕλληνες, είναι φανερό κατά την γνώμη μου ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς συλλογικής επίθεσης κατά των θεμελιωμένων με αίμα και ιδρώτα δικαιωμάτων του λαού. Η απάντηση οφείλει και πρέπει να είναι μία ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου