Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ: Μας αφαίρεσαν την διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟ 2004

Mια απόφαση σαφώς αρνητική (ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ defencenet ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ) για την Ελλάδα, αλλά ας πούμε ρεαλιστική για τέτοιες εποχές, έλαβε η Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων μετά από έκτακτη συνεδρίαση της στο Παρίσι: Μας αφαίρεσαν των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τον Βόλο και τη Λάρισα. Αιτία για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η διαρκή καθυστέρηση και η συνεχής αναβλητικότητα που υπήρχε από ελληνικής πλευράς στην εξέλιξη των αγώνων, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού των αθλητών. Συγκεκριμένα, αν και στον φάκελο υποψηφιότητας η Ελλάδα είχε υποσχεθεί δυο χωριά, ένα σε Βόλο και ένα σε Λάρισα, εν τέλει τα σχέδιά τους εγκαταλείφθηκαν και στη θέση τους προτάθηκε οι αθλητές να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια.

Η Ελλάδα είχε ερωτηθεί επανειλημμένως μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, αν επέμενε να διοργανώσει του αγώνες, όμως η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί για τη διεξαγωγή τους, αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. Όταν δεν έχουμε κονδύλια για να αγοράσουμε ανταλλακτικά σε αεροσκάφη, πλοία και οχήματα, δηλαδή δεν έχουμε λεφτά για να προστατέψουμε το σπίτι μας, νομίζουμε ότι είναι γελοίο να διατίθενται χρήματα για ... χωριά αθλητών σε αθλητικούς αγώνες ήσσονος σημασίας.
ΠΗΓΗ: defencenet
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟ 2004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου