Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Αν πρότεινε ο Άδωνις να φράξουμε τον Έβρο θα γίνονταν της πουτ@ν@ς


Αν πρότεινε ο Άδωνις να φράξουμε τον Έβρο θα γίνονταν της πουτ@ν@ς το κάγκελο από τις κραυγές τόσο εντός ΠΑΣΟΚ, στην Αριστερά όσο και στα ΜΜΕ ή στην Ελληνική διανόηση.  Το μέτρο αυτό βρίσκεται ένα βήμα πριν το ηλεκτρονικό βραχιολάκι στο πόδι όλων των μεταναστών και το e -φακέλωμα ή στην συλλογή γενετικού υλικού και  στοιχείων που πρότεινε ο Μπερλουσκόνι προ διετίας. Βρίσκεται δυο βήματα μακριά απο την μαζική απέλαση που εφάρμοσε ο Σαρκοζι εναντίων των Ρομά προς εξαμήνου.
Θεωρώ άνευ σημασίας το εάν το μέτρο και ο Παπουτσής είναι ακροδεξιός καθώς δεν υπάρχει πλέον σοβαρός αντίλογος επ αυτού.
Με ενοχλεί αρκετά το ότι ο διπλανός μου ακόμη και ο σύντροφος παριστάνει τον ηλίθιο καλυπτόμενος πίσω από τον καταχωρημένο ως ¨προοδευτικό”  Χρ. Παπουτσή και μέσω αυτή της αθλιότητας εμφανίζεται ένας άλλος γείτονας εντελώς άγνωστος  ως προς την κλασική ανθρωπιστική μου παιδεία.
Με ενοχλεί όμως κυρίως η πλήρης αθώωση του φασισμού πίσω από την αναγκαιότητα της στιγμής.
Υπενθυμίζω ότι όλες οι μεγάλες συμφορές, τα μαζικά εγκλήματα το ολοκαύτωμα ακόμη και οι εθνοκαθάρσεις,  δεν έγιναν χωρίς αιτία κύριε Παπουτσή αλλά υπήρχε κάποια “αναγκαιότητα” εντός των κοινωνιών που τα προκάλεσαν, και ένας πρόθυμος πολιτικός που σιγοντάρισε ή καθοδήγησε το πόπολο …
Όλα  όμως με βεβαιότητα θα τα κρίνει η Ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου