Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"ΕΡΩ" - Στηρίξτε το !!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος δήλωσε ότι "η κρίση που βιώνουμε είναι πρωτίστως πνευματική". Οποιος δεν θέλει να το καταλάβει, στρουθοκαμηλίζει.

Μέσα στο ΧΑΟΣ των ημερών, να και μια πνευματική ΟΑΣΗ: εκδόθηκε το πρώτο τεύχος του περιοδικού του συλλόγου "Ενωμένη Ρωμηοσύνη". Ονομάζεται "ΕΡΩ".

Διαβάζω στο περιοδικό:

"...τα αρχικά του συνθέτου ονόματος ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, σχηματίζουν τη λέξη Ερώ, η οποία είναι ομόηχη δύο ρημάτων: του ερώ, που σημαίνει αγαπώ πολύ και του μέλλοντος του ρήματος λέγω, που σημαίνει θα πω. Είναι και τα δύο ρήματα ελληνικότατα, αρχαιοπρεπέστατα, εύηχα, ποιητικά και πολύ εκφραστικά, γι αυτό επελέγησαν ως τίτλος του περιοδικού μας. Επειδή, δηλαδή, αγαπούμε όπως όλοι οι Ελληνες τις αξίες μας, το Σωματείο μας θα μιλήσει γι αυτές μέσω του περιοδικού Ερώ." (σημ. το ερώ φυσικά με περισπωμένη στο περιοδικό)

Με εντυπωσίασε η καλαισθησία του, τα ενδιαφέροντα άρθρα του και η χαμηλή τιμή του που έρχεται σε αντίθεση με την "πολυτελή" εμφάνισή του.. Εκδίδεται ανά 3μηνο. Αξίζει να το στηρίξετε με μόνο 20€ το χρόνο. Γραφτείτε συνδρομητές τώρα!

Αντιγράφω μερικά στοιχεία για πληροφορίες:

WEB : www.enromiosini.gr
E-MAIL : contact@enromiosini.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2310-552207

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου