Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Πρόταση για την Μακεδονία...

Πηγή press-gr
press-gr.blogspot.com

Του
Δ. ΑΣΙΚΗ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
..,,
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Μια Πρόταση αντεπίθεσης:
1. Μετονομασία του αεροδρομίου "ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ξέρετε πόσα εκατομμύρια τουρίστες περνάνε από εκεί στην Ελλάδα... σίγουρα πάνω από 100 φορές πιο πολλά από το αντίστοιχο της FYROM, μπερδέψετε τους τουρίστες και τους πιλότους που τώρα αποκαλούν την FYROM Μακεδονία. Με το καιρό θα το αλλάξουν διότι τα νούμερα είναι με το μέρος μας.
2. Μετονομασία των 50% των οδών που λήγουν σε ".. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΛΕΟΣ πια με όλες αυτές τις ονομασίες περί Βενιζέλων 'anyway' ;)
3. Λίγο ψυχολογική πίεση δεν βλάπτει… Να μεταφερθούν όλα τα στρατόπεδα που είναι μέσα σε πόλεις, και είναι πολλά, σε ένα τεράστιο στρατόπεδο στα σύνορα με την FYROM, και να προστεθεί μια μεγάλη αεροπορική βάση στην περιοχή.
4. Αν δεν συμφωνήσουν σε ένα κοινά αποδεκτό όνομα, τέρμα η συζήτηση, ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ, ΒΕΤΟ στην EU, και αφήστε τους να είναι μόνοι τους.Όσο για τους Αμερικάνους, ήμουν 33 χρόνια εκεί, μεγάλωσα εκεί, τους ξέρω πολύ καλά, δεν θα τολμήσουν να πειράξουν την Ελλάδα ΠΟΤΕ και για ΠΟΛΟΥΣ λόγους. (Είναι άλλη συζήτηση αυτή).

Πηγή press-gr
http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου