Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Ποιος είναι κάτω από την μπανιέρα;

Μια πρώτη απάντηση στον pitsiriko

Μια δεύτερη απόπειρα απάντησης εδώ:

Αν θυμάστε όλος αυτός ο σκοτωμός για το Πρώτο Θέμα ξεκίνησε όταν ένας φιλικός προς το Μαξίμου μεγαλοεπιχειρηματίας επιχείρησε να αγοράσει την εφημερίδα. Όπως σωστά παρατηρεί αναγνώστης στα σχόλια του θέματος Και τώρα η σειρά του TV star system στην πραγματικότητα, ο κ. Μπόμπολας δεν αγόρασε τις «Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρεία», αλλά την «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Μέσων Ενημέρωσης». Η οποία είχε πάρει τον περασμένο Νοέμβριο από την Τράπεζα Πειραιώς εκείνο το δάνειο των 18.000.000 ευρώ. Ακολούθησαν τρεις μήνες καταιγιστικών πυρών εναντίον της κυβέρνησης και του ενός διαπλεκόμενου εναντίον του άλλου με αφορμή την υπόθεση Ζαχόπουλου και την διάσπαση του Θεμομακισμού. Ένα «τυχαίο» γεγονός, η απόπειρα αυτοκτονίας, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, μέσα από το οποίο βγήκαν όλοι σχεδόν οι κρυμμένοι σκελετοί από τις ντουλάπες της διαπλοκής και της κυβέρνησης.

Και τώρα; Τώρα μας λένε, ότι ο Ζαχόπουλος δεν εκβιαζόταν, αλλά απλά «δεχόταν πιέσεις», η Τσέκου δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνουν εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο που θέλουν να βολευτούν, με την Siemens δεν έγινε τίποτα, επειδή πάλι δεν θα βρεθεί τίποτα, και για όλα φταίει πάλι η συνωμοσία του σύμπαντος και ο κακός μας ο φλάρος. Επειδή όμως δεν απευθύνονται σε κρετίνους, ούτε σε κατοίκους του Άρη (UFO) όλοι όσοι βλέπουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της διαπλοκής και τα δελτία ειδήσεών τους αντιλαμβάνονται ότι από την μια μέρα στην άλλη ο καταιγισμός πυρών εναντίον του Μαξίμου μεταλλάχθηκε σε πυρά υποστήριξης.

Είναι λοιπόν προφανές ότι ο «τακτισιέν» Καραμανλής επιβίωσε πολιτικά από αυτήν την ανελέητη παρτίδα διαπλεκόμενης πόκας. Παραμένει πολιτικά κυρίαρχος, αλλά με πολύ μεγάλο αντίτιμο. Βασίζεται πλέον μόνο στις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στα μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, που σταμάτησαν να γράφουν για τα αμαρτωλά DVD και στηρίζουν προκλητικά την κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό. Σε αντάλλαγμα της υποστήριξης τους περιμένουν από τον αποδυναμωμένο πλέον απέναντί τους Καραμανλή, πολύ μεγάλα ντηλ: Εξοπλισμοί, μονάδες ενέργειας, τεχνικά έργα, κρατικές διαφημίσεις, επιχορηγήσεις κλπ. Από αυτά θα κριθεί και αν θα τον στηρίξουν στη συνέχεια. Επειδή οι σκελετοί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

By Factorx

http://www.blog.anti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου