Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Συγκέντρωση για τις σφαγές στην Γάζα...

Από press-gr

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας
καλεί και συμμετέχει, μαζί με άλλους μαζικούς φορείς, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, την Τρίτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:30.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της "η κυβέρνηση του Ισραήλ, οπλισμένη από τους Αμερικάνους και Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., προχώρησε για μια ακόμη φορά στην ωμή δολοφονία δεκάδων Παλαιστίνιων στη Γάζα. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο στόχος των ΗΠΑ, της ΕΕ και των λεγόμενων ειρηνευτικών συμφωνιών που προωθούν είναι η υποταγή του Παλαιστινιακού λαού και η κάμψη της αντίστασής του. Μπροστά στο έγκλημα αυτό κανείς δεν μπορεί να μένει απαθής.
Καλούμε όλους τους φοιτητές και σπουδαστές να συμμετέχουν στην αυριανή συγκέντρωση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, ακολουθώντας ην πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ουσιαστικά νομιμοποιεί το Ισραήλ, την ίδια στιγμή δέχεται το γ.γ. του ΝΑΤΟ, δίνει και είναι έτοιμη να δώσει για μια ακόμη φορά γη και νερό στους φονιάδες του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο είναι ο λαϊκός παράγοντας. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες.
Η Πανσπουδαστική Κ.Σ. παίρνει την πρωτοβουλία και θα απευθυνθεί σε όλα τα Δ.Σ. των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων της Ελλάδας μέσα στην εβδομάδα και θα τα καλέσει να καταδικάσουν τους σχεδιασμούς και τις νέες δολοφονίες των ιμπεριαλιστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου