Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ !

Το θέμα που έκανε το taxalia, το Ν.1 BLOG της Θεσσαλονίκης, έκανε το γύρω του κόσμου. Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύσαμε και επεξεργαστήκαμε, υπάρχουν πλέον σε χιλιάδες blogs, forums, sites κ.λ.π. Από ότι είδαμε, ακόμη και σε blogs του Καναδά και της Αυστραλίας, υπάρχει το θέμα, παντού με αναφορά στο taxalia.
Στους τόσους μήνες που συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες Έλληνες και ξένους bloggers, διαπιστώσαμε απόλυτο σεβασμό, στον κόπο μας, όπως και εμείς στων άλλων. Κανείς δεν αναδημοσίευσε θέμα μας, χωρίς αναφορά πηγής. Ακόμη και η ΕΣΠΡΕΣΣΟ, το ΦΟΡΟΥΜ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι Έλληνες bloggers της Αμερικής, οι Σκοπιανοί bloggers, αναφέρουν την πηγή.
Το site σου zougla.gr που μας έχει "ξεπατώσει" στο κλέψιμο (δημοσιεύει την επομένη, αφού μας διαβάσει τα θέματά μας), είναι το μοναδικό στον κόσμο, που δεν κάνει αναφορά στην πηγή, παρά το e-mail που σας έστειλα. Η ενέργειά σας είναι πρωτοφανής στον κόσμο των bloggers. Γούστο σου και καπέλο σου βέβαια, μήνυση δε θα σου κάνουμε, αλλά νομίζω ότι οι bloggers, έχουν κρίση! Με κλεμμένα θέματα, θα κάνεις portal?
Ντροπή σου. Επειδή, όπως θα παρατήρησες, το taxalia, δεν έχει και δεν θα βάλει διαφημίσεις, το θέμα είναι μόνο ηθικό. Ελπίζω να μην έχεις αντιληφθεί προσωπικά, τι ακριβώς έγινε, αλλά κάποιοι κακοί συνεργάτες σου να σε εκθέτουν.
Στοιχειώδης σοβαρότητα επιβάλλει να κάνεις ότι κάνουν όλοι οι bloggers, που δείχνουν σεβασμό στους άλλους. Τα υπόλοιπα...it's up to you!

Από http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου