Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Eρυθρόλευκος συναγερμός........--ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ--

Ο Ολυμπιακός ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του ελληνικού μπάσκετ...... Σύμφωνα με πληροφορίες μας από ένα γνωστό μέσα στη ΚΑΕ ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ντύσει στα ερυρθρόλευκα το Πέτζα Στογιάκοβιτς από τους Νew Orlean Hornets για 2ετές συμβόλαιο με αποδοχές 14.000.000€.........Η μεταγραφη του Πέτζα θα ειναι η τελευταια που θα ανακοινωθει και αυτο θα γινει μεσα στον Ιουλιο.........
Ο 31χρονος Στογιάκοβιτς έχει ελληνικό διαβατήριο και όλοι τον θυμόμαστε από το 3ποντο απέναντι στον ΟΣΦΠ με τον Παοκ στα ημιτελικά του 1996.... έκτοτε παίζει στο μαγικό χώρο του ΝΒΑ με μ.ο πόντων 18,2...... Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ για την καριέρα του......http://www.nba.com/playerfile/predrag_stojakovic/career_stats.html

Με εκκωφαντικό τρόπο, ο Ολυμπιακός εγκαινίασε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Ζόραν Ερτσέγκ (23χρ., 2,11μ.). Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου για τα επόμενα πέντε χρόνια, αγοράζοντας τα δικαιώματα του από την Ζελέζνικ, όπως ακριβώς έκαναν πέρσι το καλοκαίρι με τον Μίλος Τεόντοσιτς.


Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σύγχρονου σέρβικου μπάσκετ, που παρά το ύψος του είναι δεινός σουτέρ με πρόσωπο προς το καλάθι και διακρίνεται από εξαιρετική πλαστικότητα στις κινήσεις του, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να καλύψει με επιτυχία και τις δυο θέσεις μέσα στην ρακέτα, ενώ μπορεί να μεταφέρει την μπάλα με ντρίπλα, δημιουργόντας καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είναι μέσα στις επιλογές του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη Νέα Εθνική Σερβίας, ενώ είχε κινηθεί για την απόκτηση του και ο Παναθηναϊκός. Όμως, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Ζελέζνικ και καταβάλοντας ένα ποσό, που υπολογίζεται ότι είναι παραπάνω από 1.000.000 Ευρώ έκανε δικό του τον.... παικταρά. Στο φετινό «Uleb Cup» είχε σε 8 συμμετοχές 14 πόντους (47,4% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα, 73,3% στις βολές), 5,5 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο.
Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του «Θρύλου» και αναμένεται να ακολουθήσει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Η ομάδα του Πειραιά παρότι είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για τη θέση του σέντερ, προχώρησε στην απόκτηση του Νίκολα Βούισιτς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα Μέσα του Ισραήλ. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της μεγάλης αυτής μεταγραφής που αλλάζει τις ισορροπίες. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, για εκείνον ενδιαφέρονταν Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης αλλά εκείνος κατέληξε στον Πειραιά. Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" δημιουργούν μια πανίσχυρη φροντ λάιν, με Βούισιτς, Έρτσεγκ, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Βουγιούκα, Μαυροκεφαλίδη και Πρίντεζη.


Κοντά στην απόκτηση του Γιοτάμ Χαλπερίν φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός. Ο ισραηλινός παίκτης, σε συνάντηση που είχε με τους μεγαλομετόχους της Μακάμπι, Σιμόν Μισράχι και Ντέιβιντ Φέντερμαν, ζήτησε να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς έχει στα χέρια του προτάσεις από τον Ολυμπιακό και την Εφές Πίλσεν.



Ο Μισράχι υποσχέθηκε να απαντήσει στον 24άχρονο γκαρντ μέσα στην εβδομάδα, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν τον διεθνή ισραηλινό, ο οποίος προτιμά την Ελλάδα από την Τουρκία.

Ο Χαλπερίν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μακάμπι για ένα ακόμη χρόνο, όμως όπως όλα δείχνουν, ο Μισράχι θα δεχτεί να τον παραχωρήσει, ορίζοντας το buy-out στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

Στο Λιμάνι δεν διαψεύδουν το ενδιαφέρον για τον Χαλπερίν και στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.


Από http://epikairanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου