Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Κανείς πολίτης να μην δώσει λεφτά για τους σεισμόπληκτους γιατι θα τα φάνε όπως εκείνα των πυρόπληκτων! (Δες όμως και τον διορθωμένο τίτλο παρακάτω..)


"Το άθλιο κράτος των κουμπάρων, της μίζας, των ομολόγων της αρπαχτής να πληρώσει τις ζημιές στις σεισμόπληκτες περιοχές.
Κανείς έλληνας πολίτης του εσωτερικού η ομογενής να μη δώσει μισό γιούρο, γιατι θα τα κλαίμε κι αυτά όπως εκείνα τα 200 εκατ. που μαζεύτηκαν για τους πυρόπληκτους και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται...

Α και κάτι ακόμη. Σας παρακαλώ να μην ενοχλήσει κανείς τον Υπ. Οικονομικών Αλογοσκούφη μια και βρίσκεται σε Ιερή αποστολή: Παρακολουθεί τις τελετές της αλανιάρας Λέσχης Bilderberg στη Βιρτζίνια, αγκαζέ με την σοσιαλίστρια Αννα Διαμαντοπούλου.
DO NOT DISTURB..."

Από http://kourdistoportocali.blogspot.com/


Σχόλιο liondani

Να διορθώσω τον τίτλο σας !!!

"Κανείς πολίτης να μην δώσει λεφτά (μέσω λογαριασμών που θα ανόιξουν και καλά για αυτόν τον λόγο) για τους σεισμόπληκτους γιατι θα τα φάνε όπως εκείνα των πυρόπληκτων!"

αλλά...

Να βοηθήσουμε όλοι μας και να τα δώσουμε χέρι με χέρι τα χρήματα σε όσους τα χρειάζονται. Ας κάνουμε μία εκδρομούλα έως Ανραβίδα (δεν θα πάθουμε τίποτα και μπορούμε να βοηθήσουμε και με έναν καλό μας λόγο)... και αν σκέφτεστε το κόστος μετακίνησεις υπάρχει λύση... Αφαιρέστε τα από το ποσό που ήσασταν διατεθειμένοι να καταθέσετε και να είσαστε σίγουροι ότι θα τους έχετε βοηθήσει πάλι πολύ περισσότερο από ό,τι με την κατάθεση σας .... στις τσέπες των λαμογιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου