Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Παιδιά ενός ανύπαρκτου θεού.

by

Άφησα εσκεμμένα να περάσουν λίγες μέρες από τον θάνατο των δυο παιδιών στην Ορεστιάδα, πριν αναφέρω τα πραγματικά αίτια του συμβάντος.
Τα δυο αυτά παιδάκια ανήκουν σε μια φυλή-ράτσα η οποία αποκαλείτε από τους μη ρατσιστές Έλληνες "κατσίβελοι" ," "τουρκόγυφτοι".
Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κανένα επίπεδο μόρφωσης αφού η συντριπτική πλειοψηφία δεν πάει ποτέ ούτε μια τάξη στο δημοτικό. Το σύνηθες επάγγελμα των μικρών παιδιών είναι η επαιτεία, ενώ αν μεγαλώσουν λίγο μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως χαμάληδες, ή αν πραγματικά είναι έξυπνοι και έχουν και κάποια βοήθεια ίσως γίνουν μικροπωλητές σε παζάρια και πανηγύρια. Οι εξέχουσες προσωπικότητες και αυτοί που έχουν και τις καλές δημόσιες σχέσεις, αρκετές φορές διαπρέπουν στο εμπόριο ναρκωτικών.
Ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων τους πάει στη αγορά οινοπνευματωδών που μετά από άφθονη κατανάλωση επιδίδονται σε ξυλοδαρμούς των συζυγών τους η καμιά φορά κανένα μαχαίρωμα συμπολίτη τους.
Τα κορίτσια παντρεύονται συνήθως μόλις κλείσουν τα 12, ενώ αν ανήκουν στις καλές οικογένειες στα 14 τους χρόνια. Γεννάνε από 5-25 παιδιά, ανάλογα με το αν θα μείνουν με τον ίδιο σύζυγο η όχι.
Οι συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων είναι λίγο χειρότερες από ένα σκυλί δεμένο σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Βρώμα, αρρώστιες σπίτια από λαμαρίνες, κιλίμια, και κανένα τραπέζι μαζεμένο από τα σκουπίδια.
Εσκεμμένα η περιγραφή μου είναι σαν να περιγράφω ζώα, διότι η αντιμετώπιση της πολιτείας αλλά και η δική μας για τους ανθρώπους αυτούς δεν διαφέρει από την συμπεριφορά μας σε ζώα, και μάλιστα όχι σε ζώα ράτσας η οικόσιτα.
Συμβαίνει λοιπόν ένα τέτοιο τραγικό συμβάν, δυο παιδάκια χάνουν την ζωή τους από αδιαφορία ΔΙΚΗ μας, γιατί σιγά μην δώσει κανείς σημασία σε δυο κατσιβελάκια, η αστυνομία ξέροντας τι αντιμετωπίζει κάνει κανονικά και σωστά την δουλειά της και τώρα αναζητούνται ευθύνες.
Οι ευθύνες είναι του ελληνικού κράτους που το έτος 2008 επιτρέπει με την αδιαφορία του την ύπαρξη αυτού του φαινόμενου.
Όταν το κράτος φέρνει ομογενείς από άλλες χώρες και τους δίνει σπίτια και δουλειές θα έπρεπε πρώτα να φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και αυτόχθονες , να τους προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, μόρφωση ,ιατρική περίθαλψη και εργασία.
Αυτήν την Ελλάδα....να την χαίρεστε.

Από http://aplos-politis.blogspot.com


Σχόλιο liondani

Τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι που άφησαν να λειτουργεί το ασανσέρ στο ακατοίκητο κτίριο ???
Καί για εσάς που δεν δίνεται τόση σημασία... τι θα κάνετε όταν βρείτε το δικό σας παιδί σε κάποιο ασανσέρ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου