Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ....Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς "δολοφονικής" επίθεσης. Αυτό, που γίνεται σήμερα εις βάρος της, μόνον με όρους θρίλερ μπορεί να περιγραφεί. Στην κυριολεξία "γρατζουνάει" το "φέρετρο" μέσα στο οποίο την έχουν βάλει "ζωντανή" οι κερδοσκόποι. Σε έναν κόσμο καταχρεωμένο στο σύνολό του, η Ελλάδα είναι αυτή, η οποία σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν το "μαύρο" πρόβατο της παγκόσμιας κοινωνίας. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν η "αχίλλειος πτέρνα" της παγκόσμιας οικονομίας. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν οι "τεμπέληδες", που ζούσαν εις βάρος των Ευρωπαίων. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν τα παράσιτα, που ξόδευαν του κόπους των άλλων.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για να τον λεηλατήσουν. Τον διαβάλουν καθημερινά, για να τον κάνουν μισητό στους υπόλοιπους λαούς. Συστηματικά προσπαθούν να του στερήσουν όποιες συμμαχίες και συμπάθειες θα μπορούσε να εξασφαλίσει, προκειμένου να ισχυροποιηθεί στη δύσκολη άμυνά του. Στην κυριολεξία μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Για έγκλημα, όπου το θύμα συστηματικά απομονώνεται από φίλους και συμμάχους, για να δολοφονηθεί αβοήθητο εν ψυχρώ. Αυτό συμβαίνει σήμερα με την Ελλάδα. Κανένας δεν λέει την αλήθεια για την περίπτωσή της. Ποια είναι αυτή η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι πολύ χειρότερη από πολλές άλλες χώρες, οι οποίες "μυστηριωδώς" διαφεύγουν της προσοχής των "δυνάμεων" της αγοράς. Γιατί η Ελλάδα να βρίσκεται στο στόχαστρο της παγκόσμιας κοινωνίας και όχι κάποιοι άλλοι, που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση;

Γιατί να αποτελεί πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας η Ελλάδα —με τα 240 δις ΑΕΠ και με εξωτερικό χρέος που ανέρχεται στα 594 δις. δολάρια και άρα στο 182% του ΑΕΠ της— και όχι η Ιρλανδία; Η Ιρλανδία, με μικρότερο ΑΕΠ —της τάξης των 200 δις. Δολαρίων— και ένα απίθανο εξωτερικό χρέος των 1,235 τρις. δολαρίων, που αντιπροσωπεύει πάνω από το 1.200% του ΑΕΠ της. Γιατί να βιάζεται η Ελλάδα να ξεπουλήσει το εθνικό της κεφάλαιο και όχι η Ολλανδία; Η Ολλανδία, με ΑΕΠ 675 δις. δολάρια και εξωτερικό χρέος 2,580 τρις. δολάρια, που αντιπροσωπεύει πάνω από το 380% του ΑΕΠ της. Γιατί η Ελλάδα και όχι η ίδια η Αγγλία; Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος των "κυμάτων". Η Αγγλία, που το συνολικό εξωτερικό της χρέος ξεπερνά το 370% του ΑΕΠ της.

Ο αναγνώστης πρέπει ν' αρχίσει να υποπτεύεται μερικά πράγματα. Όλη αυτή η στοχοποίηση της Ελλάδας γίνεται με στόχο τη λεηλασία της. Μέσα σε έναν παγκοσμίως ενιαίο οικονομικό χώρο η Ελλάδα είναι πολύ πολύτιμη, για να αφεθεί στα χέρια των Ελλήνων. Μέσα στη "σούπα" της παγκοσμιοποίησης η Ελλάδα είναι ένα πολύ ακριβό και σπάνιο "φιλέτο", για να αφεθεί στα χέρια των παιδιών εκείνων, οι οποίοι το απέκτησαν με το αίμα τους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και όχι την Ιρλανδία ή την Ολλανδία. Της Ελλάδας το πολύτιμο κεφάλαιο τούς ενδιαφέρει ν' αρπάξουν και όχι τα λιβάδια της Ιρλανδίας ή τους βάλτους της Ολλανδίας. Γι' αυτόν τον λόγο τώρα "στοχεύουν" την "καρδιά" της. "Καρδιά" της Ελλάδας είναι το δημόσιο κεφάλαιό της. Το κεφάλαιο του ελληνικού λαού. Το συλλογικό κεφάλαιο των παιδιών εκείνων, οι οποίοι επί αιώνες θυσιάζονταν για την ελευθερία τους.

Αυτό, το οποίο γίνεται με την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, δεν είναι απλά Αντισυνταγματικό. Αυτό, το οποίο γίνεται, είναι το άκρον άωτον της προδοσίας. Ακυρώνει την ίδια την "απελευθέρωση" της χώρας από τους Τούρκους. Γιατί; Γιατί η διαφορά μεταξύ μιας σκλαβωμένης πατρίδας και μιας ελεύθερης στην κυριότητα αυτού του κεφαλαίου έγκειται. Οι ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων υπήρχαν και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Οι Έλληνες δεν επαναστάτησαν για ν' αποκτήσουν ιδιωτικές περιουσίες. Επαναστάτησαν για την ιδιοκτησία της "πλατφόρμας", πάνω στην οποία υπάρχει η ιδιωτική περιουσία.

Αυτό, το οποίο "διεκδίκησαν" οι επαναστάτες πατέρες μας, ήταν η "περιφερειακή" ιδιοκτησία, η οποία δίνει στον λαό την κυριότητα του χώρου στον οποίο κατοικεί. Αυτή η ιδιοκτησία είναι αυτή, η οποία σήμερα ονομάζεται Δημόσια Περιουσία. Είναι τα βουνά και τα λαγκάδια της χώρας. Είναι τα ποτάμια και οι ακτές της. Είναι τα ορυχεία και τα μεταλλεία της. Είναι τα νησιά και οι βραχονησίδες της. Είναι η εθνική "πλατφόρμα" πάνω στην οποία υπάρχει η ιδιωτική περιουσία και δραστηριοποιείται με ασφάλεια ένας ολόκληρος λαός. Αυτήν λοιπόν τη συλλογική ιδιοκτησία —η οποία μάς καθιστά ως λαό "ιδιοκτήτη" της πατρίδας μας— διεκδίκησαν έναν αιώνα μετά τους Οθωμανούς και οι Ναζί.

Οι Ναζί δεν απείλησαν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Οι Ναζί ήταν για ένα διάστημα κατακτητές της Ελλάδας, γιατί πήραν δια της βίας τη Δημόσια Περιουσία των Ελλήνων. Την περιουσία εκείνη, η οποία θα τους επέτρεπε να ελέγχουν την ιδιωτική περιουσία στην Ελλάδα και άρα και τον ελληνικό λαό. Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε να τους "ρωτήσει" αν του επιτρέπουν να προσεγγίζει τα βουνά ή τις παραλίες της σκλαβωμένης πατρίδας του. Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε να τους "ζητήσει" να τον προμηθεύσουν με πρώτες ύλες από τις κατακτημένες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος θα έπρεπε μέσα στη δική του πατρίδα να τους "ζητήσει" ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό ή αποχέτευση από τις κατακτημένες εταιρείες, οι οποίες παρείχαν όλα αυτά τα στρατηγικά και κοινωνικά αγαθά.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το θέμα της περιουσίας του Δημοσίου δεν είναι κάτι το απλό. Δεν είναι καν τα "ασημικά" του σπιτιού. Είναι το ίδιο το "σπίτι". Αν χαθεί αυτή η περιουσία, χάθηκε το "σπίτι" των Ελλήνων. Χάθηκε το ιδιόκτητο "σπίτι" του ελληνικού λαού. Η ιδιωτική περιουσία από μόνη της δεν εξασφαλίζει πατρίδα. Ελληνική ιδιωτική περιουσία υπάρχει και στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Τα "σπίτια" όμως εκεί είναι των Γερμανών και των Αμερικανών αντίστοιχα. Η Δημόσια Περιουσία είναι το "σπίτι" ενός λαού. Αυτή η περιουσία ήταν η "διαφορά" που "έχανε" ο ελληνικός λαός, όταν τον "κατακτούσαν" ξένοι και η ίδια περιουσία ήταν η "διαφορά" την οποία αυτός καρπούταν, όταν έφευγαν οι όποιοι κατακτητές από την πατρίδα του. Αυτή η συγκεκριμένη περιουσία επέστρεφε στα χέρια του λαού, όταν "έφευγαν" οι κατακτητές Οθωμανοί ή οι Γερμανοί από τη χώρα. Η περιουσία, η οποία περιλαμβάνει από τα ψηλά βουνά και τις χρυσαφένιες παραλίες μέχρι τον ΟΤΕ ή τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ. Η περιουσία, η οποία δίνει στον εκάστοτε κάτοχό της την κυριότητα της πατρίδας μας.

Όπως τότε —έτσι και σήμερα—, όποιος θέλει να κατακτήσει πραγματικά την Ελλάδα, θα πρέπει να εξασφαλίσει το τεράστιο υλικό μέγεθος, που λέγεται Δημόσια Περιουσία. Σήμερα η Ελλάδα δέχεται την επίθεση της φασιστικής Νέας Τάξης και ως εκ τούτου απειλείται η περιουσία, που ενδιαφέρει αυτούς τους ιμπεριαλιστές. Εβδομήντα χρόνια μετά την επίθεση των Ναζί η Ελλάδα καλείται και πάλι να υπερασπιστεί το κεφάλαιο, το οποίο εξασφαλίζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της. Είναι τόσο σημαντική αυτή η περιουσία, που από μόνη της αποτελεί αιτία πολέμου για όποιον ξένο την απειλεί. Για ομοεθνή μας προδότη, που θέλει να την παραδώσει σε ξένους, ούτε συζήτηση. Με συνοπτικές διαδικασίες θα πρέπει να κρεμαστεί στην Πλατεία Συντάγματος. Αυτήν την αμύθητης αξίας περιουσία, την οποία ο ελληνικός λαός έχει πραγματικά την ανάγκη να διατηρεί στην κυριότητά του, για να συνεχίσει το "ταξίδι" του στον χρόνο, έρχονται οι ψεύτες και οι δωσίλογοι να την παραδώσουν στα ξένα αφεντικά τους.

Η κυβέρνηση των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Η κυβέρνηση του Γιωργάκη, του Πάγκαλου και της Διαμαντοπούλου. Η κυβέρνηση των "υπαλλήλων" των διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων. Αυτή η άχρηστη κυβέρνηση, η οποία οκτώ μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας διατηρεί "ακέφαλες" τις εφορίες, τα νοσοκομεία ή τα υπουργεία, εμφανίζεται να έχει ολοκληρώσει το τιτάνιο και μοναδικό έργο της πλήρους καταγραφής και αποτίμησης της αξίας της Δημόσιας Περιουσίας. Κάποιοι "βιάζονταν" να μάθουν τις “αξίες" και η σημερινή κυβέρνηση έσπευσε να τους εξυπηρετήσει. Κάποιοι έβαλαν "υποθήκες" προκειμένου ν' αναλάβουν την εξουσία και βιάζονται να τις "εξοφλήσουν".

Είναι προφανές ότι ζούμε σε παράξενες εποχές. Σε εποχές virtual, στις οποίες έχει χαθεί το νόημα των λέξεων και των πραγμάτων. Στο όνομα κάποιας αφηρημένης "ανάπτυξης" ή "αξιοποίησης" πραγματοποιούνται πράξεις, οι οποίες λίγες δεκαετίες πριν θα σε ανέβαζαν στην κρεμάλα. Μέσα στην ηλιθιότητα, που διακρίνει τη μεταβιομηχανική Νέα Τάξη, τα πάντα έχουν "ισοπεδωθεί". Έννοιες όπως η "Πατρίδα", η "Εθνική Ταυτότητα", η "Ιθαγένεια" ή το "Δημόσιο Κεφάλαιο", έχουν χάσει το ειδικό τους "βάρος". Αυτό δεν ισχύει μόνον για την Ελλάδα και τους Έλληνες …ισχύει για τον κόσμο ολόκληρο. Ο κόσμος όλος κυβερνάται από ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν πίστη σε τίποτε. "Πιστεύουν" μόνον στην ελεύθερη αγορά. "Πιστεύουν" μόνον στην παγκοσμιοποίηση. "Θεός" τους είναι μόνον το κέρδος. "Άγιοί" τους είναι μόνον οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, που φέρνουν κέρδη.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για πλήρη απώλεια του προσανατολισμού των λαών και των ηγεσιών τους. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και νομίζει ότι εκφράζει το σωστό όταν αναζητά το "κέρδος". Αντιμετωπίζονται οι πατρίδες των λαών σαν εταιρείες, οι οποίες, σε περίπτωση που έχουν οικονομικά προβλήματα, πρέπει να βάλουν "λουκέτο". Έτσι αντιμετωπίζονται οι πατρίδες ακόμα και από λαούς, οι οποίοι έκαναν μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα των πατρίδων τους. Να πουλήσουν οι Έλληνες μερικά από τα νησιά τους …λένε οι νεοταξίτες Γερμανοί, οι οποίοι έκαναν δύο παγκόσμιους πολέμους, για να κατακτήσουν τη Γη στο όνομα των εθνικών τους συμφερόντων. Να χάνουν την κυριότητα μέρους της επικράτειάς τους οι λαοί —και άρα και οι Έλληνες—, οι οποίοι δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν στη σύγχρονη οικονομική λειτουργία …λένε οι νεοταξίτες Βρετανοί, οι οποίοι κύλησαν τον κόσμο στο αίμα, για να ελέγχει η πατρίδα τους τα "κύματα".

Στην κυριολεξία αυτοί, οι οποίοι σήμερα ηγούνται των λαών —και μεταξύ αυτών και οι Έλληνες ηγέτες— δεν ξέρουν τι κάνουν και τι συνέπειες έχουν αυτά τα οποία κάνουν τόσο για τους ίδιους όσο και για την κοινωνία στο σύνολό της. Μιλάμε για τρελά πράγματα, τα οποία ανήκουν στην καθημερινότητα μιας τρελής εποχής. Αυτά, τα οποία κάποτε τα έκαναν οι προδότες και σκέπαζαν τα κεφάλια τους με κουκούλες, τα κάνουν κάποιοι και νομίζουν ότι είναι σωστά, επειδή τούς τα έμαθαν στο Χάρβαρντ. Υπάλληλοι οι περισσότεροι, των διαφόρων Siemens, City Bank ή της Goldman Sachs, θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν, όταν κάνουν το "καθήκον" τους μόνον υπέρ των αφεντικών τους. Ο Μαντέλης υπέγραφε προμήθειες από τη Siemens ως υπουργός και διόριζε το παιδί του σ' αυτήν. Ο Αλογοσκούφης υπέγραφε δάνεια από την Goldman Sachs ως υπουργός και διόριζε το παιδί του σ' αυτήν. Σπαταλούσαν τους κόπους του ελληνικού λαού, για ν' αποκτήσουν "συμπάθειες" των ισχυρών, που υπόσχονταν βολέματα για τα παιδιά τους. Μιλάμε για πράγματα, τα οποία δεν συνέβαιναν σε καμία εποχή —και αν συνέβαιναν, θα βλέπαμε τα αποτελέσματά τους ψηλά στις πλατείες—.....

συνέχεια ΣΤΟ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/20...g-post_08.html
liondani.blogspot.com
 
Buy gold online - quickly, safely and at low prices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου