Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ "ΝΕΝΕΚΟΥΣ" ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!




Τελικά όταν οι ανώτατοι Αξιωματικοί αμελούν να κάνουν όσα πρέπει αναλαμβάνουν οι νεώτεροι και ίσως τα "αστέρια" και οι "κλάρες" δεν κάνουν την διαφορά, παρά μόνο η ψυχή.
Ο σημρος Τσακάλης που χρόνια τώρα έχει πάρει το βάρος του ελληνικού αγώνα ενάντια σε γραφεία, λίγδες και προσκυνημένους, υπέβαλε μια ακόμη αναφορά για θέμα που όλοι οι αξιωματικοί το γνωρίζουν και κανείς δεν έχει την τόλμη να μιλήσει.

Ο υπουργός αμύνης με μια αυθαίρετη πράξη επέτρεψε σε κάθε αλλογενή, απ' όπου γης, να εισέρχεται στις ελληνικές στρατιωτικές σχολές, λες και οι σχολές είναι σημαία ευκαιρίας, με το χειρότερο να έχουν συνυπογράψει όλοι οι αρχηγοί.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, που στελεχώνουν την κεφαλή των ενόπλων δυνάμεων, σκέφτονται αντεθνικά. Θεωρούμε απλά ότι πιστεύουν πως κάνουν το σωστό και πως αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα κάνουν την έκπληξη.

Ο θεός να φωτίσει και να δώσει ανάσα στο κομμάτι της πατρίδας, του δικαίου και του καθήκοντος που κρύβεται μέσα μας

Ασυμπίεστος.
==========================================
ΚΑΝΤΕ ΚΛΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΛΑΦΟΣ!!!!

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!
ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ,ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ,ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ , ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΦΙΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΛΟΓΙΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ!!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ??

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΣΕΙ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ...ΟΙ
ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ???
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!!!
ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΣΚΕΛΙΖΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

"Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ενεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάνουν" ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

 http://tolimeri.blogspot.com/2010/06/blog-post_144.html
liondani.blogspot.com
 
Buy gold online - quickly, safely and at low prices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου