Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΗΠΤΙΖΑΔΙΚΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΠΡΩ-ΤΟ-ΦΑ-ΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

Νέλος Τραβέλος (ΑΠΕ)

ΑΘΗΝΑ. Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη πριν από λίγες ώρες στην λεωφόρο Συγγρού. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ν.Σμύρνης , κατόπιν τυπικού ελέγχου στο γνωστό μαγαζί Στριπτίζ "Liquid Economy" συνέλαβαν τον Υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου ως ανασφάλιστο εργαζόμενο-χορευτή !!!!!. Ιδού τα απίστευτα γεγονότα....
Λίγο μετά τις 4 π.μ άνδρες του τμήματος Ηθών διενέργησαν έλεγχο στο προαναφερόμενο μαγαζί, κατόπιν παραπόνων των κατοίκων της περιοχής εξ΄αιτίας των κραυγών σφυριγμάτων που ακούγονταν εντός του καταστήματος. Οι αστυνομικοί έφθασαν μετά από λίγα λεπτά και μπαίνοντας στο μαγαζί , βρέθηκαν εν μέσω πανηγυρισμών και ενθουσιωδών εκδηλώσεων εκ μέρους των θαμώνων του καταστήματος. Ένα πραγματικό πανδαιμόνιο... Αιτία των έξαλλων αυτών εκδηλώσεων ήταν ένα τολμηρό νούμερο ενός χορευτή με το ψευδώνυμο "Le petite Azor". Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε και συγκεντρώσαμε , το νούμερο εξελισσόταν ως εξής.
Ο εν λόγω χορευτής έβγαινε στη σκηνή καλυμμένος με φύλλα συκής (μάλλον πλαστικά) που πάνω έγραφαν διάφορα ονόματα όπως "ΔΕΗ", "ΕΥΔΑΠ", "ΟΠΑΠ", "ΟΣΕ" κ.α. Εν συνεχεία , υπό τους ήχους τους άσματος "Πάρτε τα όλα πάρτε τα , βάλτε φωτιά και κάψτε τα" χόρευε άκρως αισθησιακά (μαρτυρίες πελατών) και πηγαίνοντας από τραπέζι σε τραπέζι, οι θαμώνες του καταστήματος άφηναν ένα μπρουμπουάρ (δύο έως τρία ευρώ ) σε ένα ψηλό , αθλητικό, ψηλό, μυστακοφόρο με κελεμπία, κάλτσα πουρνάρα και παντόφλα δερμάτινη , με μαύρα γυαλιά (μάλλον αλλοδαπός), συνεργάτη του χορευτή , και εις αντάλλαγμα τραβούσαν και ένα φύλο συκής από το θεϊκό κορμί (μαρτυρίες αστυνομικών) του.
Ξεπερνώντας την αρχική έκπληξη , οι αστυνομικοί διέκοψαν το νούμερο και ζήτησαν αμέσως των υπεύθυνο του καταστήματος. Με ταχύτητα φωτός , ο συνοδός του χορευτή, μαζί με τα λεφτά και σηκώνοντας την κελεμπία του , πήδηξε πάνω από τα τραπέζια και εξαφανίσθηκε (Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε σε περιοχή των Βορείων Προαστίων κοντά στο Καστρί αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του. Διέφυγε κλέβοντας ένα ποδήλατο από ένα παιδάκι. Οι έρευνες συνεχίζονται ακόμα...).
Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις. Κατάφεραν να συλλάβουν μόνο τον χορευτή τον οποίον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί , τον υποχρέωσαν να ξεβαφτεί και να βγάλει την περούκα....και τότε έμειναν οι πάντες άναυδοι....
Μπροστά τους ευρίσκετο ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Επικράτησε σιγή την οποία έσπασε ο ίδιος ο Υπουργός λέγοντας : "Μπορώ να έχω ένα τσιγάρο;...".
Λίγο μετά ήλθε η ομολογία...
Ο "Azor" κατέθεσε, ότι αναγκάστηκε να δουλέψει παράνομα υπό την πίεση των χαμηλών εσόδων του Υπουργείου Οικονομίας. "Η ιδέα μου μπήκε όταν άκουσα ότι σταματούσαν τον Πρωθυπουργό μας και του έδιναν συντάξεις στον δρόμο.Σκέφθηκα ότι και εγώ πρέπει να θυσιαστώ , και βρήκα κάτι που μου ταίριαζε ως προσωπικότητα." είπε ο Υπουργός στα αμήχανα όργανα της τάξεως.
Αμέσως ενημερώθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Νέου Πολίτη , ο οποίος προέτρεψε τον Διοικητή του Τμήματος να ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες.
"Όλοι οι Παλαιοί Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου.Καμία διάκρισις." δήλωσε χαρακτηριστικά με την στεντόρεια φωνή του στην τηλεφωνική επαφή που είχε μαζί του ο Διοικητής του Τμήματος Άχμεντ Σαλέχ Παπαντρέλ.


Λίγο μετά , κατέφθασε στο τμήμα και η σύζυγος του Υπουργού κα Ζασλίν Βίνκε , φέρνοντάς του κάποια ρούχα (είχε μεταφερθεί χωρίς να προλάβει να φορέσει κάτι, μόνο με δύο-τρία φύλα πάνω του). Ο Υπουργός όμως αρνήθηκε να ντυθεί διότι ζεσταινόταν.
Στις επίμονες ερωτήσεις μας αν γνώριζε τις μεταμεσονύχτιες δραστηριότητες του συζύγου της μας είπε:
"Από την πρώτη στιγμή. Στην Ολλανδία άλλωστε κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο.Μάλιστα εγώ ήμουν που τον έφερα σε επαφή με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κον Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος, με την σειρά του, μεσολάβησε στην σύζυγο του , κα Ευγενία Μανωλίδου, για να πάρει ο Γιώργος κάποια μαθήματα χορού, κυρίως στην κινητική και στη εκφραστικότητά.

Όλα αυτά όμως έγιναν με διακριτικό τρόπο , ώστε να μην δώσουμε τροφή στις φήμες για επικείμενη σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ.
Τα μαθήματα γινόντουσαν αργά την νύχτα , στο Μπαρ της Βουλής όταν έκλεινε,
(ο Γιώργος είχε αντικλείδι) , και στην συνέχεια πηγαίναμε όλοι μαζί για πατσά στην κρεαταγορά. Καθόμασταν σε χωριστά τραπέζια αλλά ήταν υπέροχα.
Η Ευγενία έτρωγε πάντα δύο πιάτα, οι υπόλοιποι από ένα. Πλήρωνε πάντα ο Άδωνις με βιβλία ασφαλώς και χωρίς απόδειξη."
Εν τω μεταξύ, τα νέα αυτά διεδόθησαν αστραπιαίως σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκαλώντας αναταραχή στα οικονομικά επιτελεία των. Κύκλοι ανέφεραν την αμηχανία και την ανησυχία του συνόλου των Ευρωπαίων Υπουργών Οικονομίας για την πορεία του προγράμματος σταθερότητος της Ελληνικής οικονομίας. "Αν φτάσαμε ως εκεί , τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και τα χειρότερα" ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο διοικητής της ΕΚΤ κ. Τρισέ , διέκοψε μία κηδεία στην οποία παρευρίσκετο -εργάζεται ως επαγγελματίας καλεσμένος - μόλις ενημερώθηκε , και δήλωσε ότι συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο των μελών του Eurogroup, με κεντρικό θέμα συζήτησης την πορεία του προγράμματος σταθερότητος της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουάν δήλωσε : "Δεν θα του συγχωρέσω ποτέ ότι δεν μας χόρεψε στην τελευταία σύνοδο. Jamais...", ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος κα Μέρκελ αρκέστηκε να ρωτήσει αναστενάζοντας με νόημα ..."Που εμφανίζεται;...".
Ο υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος , διέκοψε την κρουαζιέρα του με το σκάφος BUX στα ελληνικά νησιά για να δηλώσει: "Αν εμείς αντιμετωπίζουμε έτσι τα ταμεία, πως μπορούμε να ζητάμε από τους πολίτες θυσίες...;Είμαι συντετριμμένος. "

Μέχρι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές , δεν έχουν υπάρξει δηλώσεις εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος τύπου κ. Πεταλωτής απουσιάζει στις ΗΠΑ, όπου ως γνωστόν έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με την Disney για να δανείζει την φωνή του -ειδικότερα το γέλιο του - του σε διάφορες ήρωες κινουμένων σχεδίων, κυρίως πιθηκάκια. αρκουδάκια, την Γιασμίν στον Αλαντίν .....Αναμένεται να επιστρέψει αργά το βράδυ με κανό κωπηλατώντας.
Ο συλληφθείς υπουργός , αφέθηκε ελεύθερος , αφού μοίρασε αυτόγραφα σε όλους τους άνδρες και γυναίκες του Τμήματος. Ο Διοικητής του Τμήματος δεν προχώρησε σε μηνυτήριο αναφορά, "Den xehno tis filous mas.Kapote kai emis imastan stin thesi tou kai katalaveno..." δήλωσε.
Ο Υπουργός κατά την έξοδό του από το τμήμα , ενώ συνέχισε να αρνείται πεισματικά να φορέσει τα ρούχα που είχε φέρει η σύζυγος του, δήλωσε., ότι του δόθηκε άδεια να εμφανιστεί και σήμερα το βράδυ για να αποχαιρετήσει τους θυαμαστάς του. Αναμένεται κοσμοσυρ
ροή. 
liondani.blogspot.com
 
Buy gold online - quickly, safely and at low prices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου