Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί κύριε Παπανδρέου;(Επίσης πείτε και στους εισαγγελείς σας να κάνουν μήνυση και στον πρόεδρο της Ευ.Τρ.Επ. )


Σε συνέντευξή του στην αυστριακή «Ντερ Στάνταρντ», ο πρωθυπουργός \
Στο ΔΝΤ προσφεύγουν χώρες που δεν έχουν άλλη επιλογή δανεισμού από τις Αγορές. Η Ελλάδα προσέφυγε στο ΔΝΤ όταν τα spead της έφτασαν πάνω από 1000 καθιστώντας τον δανεισμό από τις αγορές αδύνατο και μόλις ένα βήμα πριν από την στάση πληρωμών. Στάση πληρωμών με την οποία οι ξένοι θα έχαναν τα λεφτά τους.
Αντι αυτών προτιμήσαμε την εσωτερική στάση πληρωμών την δραματική μείωση μισθων και συντάξεων, την συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και την εξαφάνιση του ασφαλιστικού συστήματος και όλα αυτά για να πληρωθούν οι ξένοι, για την σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας, για το ευρώ ρε γαμώτο. Η άμεση και σχετικά εύκολή ενεργοποίηση του μηχανισμού έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι είμαστε στο Ευρώ. Σε απλά Ελληνικά αυτό που μας συνέβει είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε μια χώρα μέλλος της Ευρωζώνης. Και αυτό είναι αναμφισβήτητο
Όλα τα παραπάνω τα ξέρουν σε όλο τον κόσμο πλην ίσως όλης της Ελλάδας και αυτό οδηγεί σύντομα και σε μια τεράστια έκρηξη. Το Ψέμα θα μας πνίξει.
Η Ελλάδα λοιπον δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία, όπως οι νεκροί της Ηλείας δεν κινδυνεύουν πια να καούν.
Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία, όπως η βυθισμένη Ατλαντίδα δεν κινδυνεύει πια από Ξηρασία.
Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία, όπως και η Κωνσταντινούπολη δεν κινδυνεύει να πέσει στους Τούρκους.
Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία, όπως το Ιράκ δεν κινδυνεύει πια από ξένη εισβολή.
Μόνο έτσι Ελλάδα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία.
Η Ελλάδα χρεοκόπησε και άρα δεν κινδυνεύει από χρεοκοπία και δεν το λέω εγώ αλλά Ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
Το να λέτε δημοσίως και στον διεθνή τύπο ότι “η Ελλάδα δεν κινδυνεύει πλέον από χρεοκοπία” είναι αυτογελοιοποίηση κύριε πρόεδρε.
Γελούν μαζί σας.

liondani.blogspot.com
 
Buy gold online - quickly, safely and at low prices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου