Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Τα χάλια του "Ευαγγελισμού"....

Μια τραγική εμπειρία από την αναλγησία του κράτους στο θέμα της Υγείας‏...
.
Την Κυριακή το βράδυ ο πεθερός μου εμφάνισε εγκεφαλική αιμοραγία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί αποφασίστηκε εν θερμώ η άμεση επέμβαση γιατί όπως είπε ο γιατρός ή γίνεται η επέμβαση ή ο άνθρωπος πεθαίνει. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η επέμβαση στις 2 η ώρα το βράδυ.
Όταν τελείωσε η επέμβαση ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει εντατική μονάδα θεραπείας ελεύθερη και θα έβαζαν τον άνθρωπο ενώ ακόμη δεν έχει ανανήψει σε απλό δωμάτιο.
Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα η μόνη αλλαγή ήταν ότι μεταφέρθηκε σε άλλο απλό δωμάτιο όπου έχουν μαζεμένους τους ασθενείς που είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Σήμερα μάλιστα ο γιατρός είπε ότι θα πρέπει να γίνει η ανάνηψη γιατί αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και λόγω αδύναμης καρδιάς κάτι τέτοιο θα τον σκότωνε! Βέβαια τόνισε ότι επειδή δεν υπάρχουν τα μηχανήματα της εντατικής στο δωμάτιο να περιμένουμε για τα χειρότερα!
Και ρωτώ εγώ...
Όταν ερχόταν η στιγμή να πληρώσει τα ασφάλιστρά του στο κράτος αυτό τον ρώταγε αν τα έχει; Αν ήταν κάποιος επώνυμος αυτό θα συνέβαινε;
Ισχύει ότι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο τελευταίος όροφος είναι κλειστός και prive σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε κάποιον επώνυμο;
Το παραπάνω μήνυμα έχει δημοσιευθεί όπως έχει σε πολλά fora έτσι για να ξέρουμε πως μας βλέπουν... Ένα κομμάτι κρέας!
Μ.Φ.

http://press-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο: