Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Το γνωστό βλακόμουτρο από την Έδεσσα έδρασε και πάλι!



Ο θλιβερός Βουλγαροπαράφρων BulgarMaLAk είναι γνωστός για το "κόλλημα" που έχει με τους "Ελληνοκομιτατζήδες" Μακεδονομάχους και φρόντιζε να μουτζουρώνει και να σπάει μ' ένα σφυρί τις μύτες από τις προτομές τους ώστε να τις αναδημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ως δείγμα δυσαρέσκειας των ντόπιων για τους Έλληνες (sic) "κατακτητές". Είναι γνωστός για τις επιστολές που έχει στείλει κατά καιρούς μέσω των οποίων ζητούσε την κατάργηση της ονομασίας οδών που έφεραν χαρακτηρισμούς όπως "ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ" ενώ ζητούσε και την απομάκρυνση των αγαλμάτων των Μακεδονομάχων από την πόλη της Έδεσσας. Στο γελοίο αυτό αίτημα του "ανταποκρίθηκε" (!) ο Δήμος Έδεσσας απομακρύνοντας προτομές από το κέντρο της πόλης με αφορμή την επικείμενη πεζοδρόμηση αλλά τελικά οι Μακεδονομάχοι βρέθηκαν κάτω από σκουπίδια και σε θλιβερή κατάσταση. Θεωρείται απίθανο να ξανατοποθετηθούν λόγω της φθοράς που υπέστησαν από την αμέλεια, την ανεπάρκεια και την αδιαφορία γι' αυτούς που θυσιάστηκαν ώστε η Μακεδονία να αναπνέει και να ευημερεί ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Την ευμάρεια που ΜΟΝΟ η Ελλάδα πέτυχε ως κράτος σε όλα τα Βαλκάνια εξαιτίας της αποτυχίας του ΚΚΕ να μας επιβάλλει το "παραδεισένιο" κομμουνιστικό καθεστώς του Στάλιν . Αναζητώντας και πάλι την προσοχή ο γνωστός πλην αγνοημένος και πυροβολημένος "στόκος" γκρέμισε τα αγάλματα των Μακεδονομάχων Τέλου Άγρα και Αντώνη Μίγκα ξεκολλώντας τις προτομές από τη βάση τους και ρίχνωντάς τες στο χώμα πίσω από τις μαρμάρινες στήλες. Στον χώρο αυτό , λίγους μήνες πριν πεθάνει ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε βγάλει έναν συγκινητικό λόγο για τη Μακεδονία που αξίζει να ακούσετε εδώ.


Ο Αρχιεπίσκοπος είχε παραβρεθεί στην ετήσια τελετή μνήμης που λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο μνημείο. Φέτος η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν την ΒΛΑΚΩΔΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ του Βουλγαρόστοκου από την Έδεσσα.
Οι προτομές αυτές βρίσκονται σε χώρο έξω από το χωριό Καρυδιά Έδεσσας όπου οι Βούλγαροι βασάνισαν και κρέμασαν τους δύο αγωνιστές. Φυσικά η σύλληψη των...
...φιλότιμων αγωνιστών έγινε με "φουστιά" καθώς οι Βούλγαροι τους έπεισαν να προσέλθουν σε διαπραγμάτευση ΑΟΠΛΟΙ. Με τον ύπουλο αυτό τρόπο συνέλαβαν τους δύο αγωνιστές και ολοκλήρωσαν την αθλιότητά τους με τρόπο που δικαιολογεί απόλυτα τη συνωνυμία του ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ με την χυδαιότητα και την βαρβαρότητα.(Σημ:Δεν αναφερόμαστε στους σημερινούς κατοίκους της γειτονικής χώρας αλλά στους ρουφιάνους και τους εγκληματίες που επάνδρωσαν τις Βουλγαρικές αντάρτικες ομάδες που δρούσαν στην περιοχή. Τα εγκλήματα των κομιτατζήδων στην περιοχή της Πέλλας είναι γωστά για τη φρικαλεότητα και τη βαναυσότητά τους. Κι έχουμε πολλοί προγόνους που οι Βούλγαροι έσφαξαν στις αρχές του αιώνα κι εκτέλεσαν κατά την επάνοδό τους σε συνεργασία με τον Χίτλερ.



εδώ Φωτογραφίες των κατορθωμάτων του ανεκδιήγητου. To θέμα δημοσιεύθηκε και στην ιστοσελίδα zougla.gr σε ειδικά αφιερωμένο άρθρο εδώ !


Απο macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου