Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Το troktiko θα κάνει αγωγή στο "Πρώτο Θέμα"- Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα blog περνάνε στην αντεπίθεση

Επειδή προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι τα blog στην Ελλάδα είναι ανώνυμοι αγύρτες-συκοφάντες και υβριστές το troktiko αποφάσισε να κάνει κάτι που ουδέποτε έχει γίνει στην Ελλάδα.
Θα καταθέσει αγωγή κατά της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Το είχαμε πει ότι δεν είμαστε από αυτούς που κρυβόμαστε και το κυριότερο δεν είμαστε αφελείς. Θα κάνουμε αγωγή ως blog με ονοματεπώνυμα. Δεν καταλάβαμε την λογική κάποιων που λένε ότι δεν πρέπει να μπλέκουμε με δικαστήρια. Όταν κάποιος θίγεται τότε έχει δικαίωμα να αντιδράσει. Τα blog δηλαδή δεν έχουν ψυχή; Άνθρωποι δεν γράφουν ή φαντάσματα; Όταν λοιπόν είμαστε σίγουροι για αυτά που γράφουμε προχωράμε. Μπορεί ο καθένας να συκοφαντεί και να εκβιάζει με δημοσιεύματα για να σταματήσουν οι αναρτήσεις;
stop! Το troktiko θα

κάνει αγωγή στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και το πως και γιατί είναι κάτι που αφορά εμάς. Σε όποιον αρέσει. Σταματάμε αφού νομίζουμε ότι όλοι κατάλαβαν ότι η μήνυση του Θέμου ήταν άλλη μια στράκα -στρούκα, μια φωτοβολίδα και τίποτα περισσότερο. Ας κάνει αυτός, αυτό που νομίζει και εμείς αυτό που θεωρούμε σωστό. Τελειώνουμε εδώ και από εδώ και πέρα οι αναρτήσεις μας θα είναι δημοσιογραφικές για τους συγκεκριμένους κυρίους και βέβαια σατιρικές γιατί αυτό είναι το blog μας.


Από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου