Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΟφείλουμε να διευκρινήσουμε το εξής. Η ''Κάρτα του Πολίτη'' δεν έχει να κάνει απλά με το ''666'' και με την Ορθοδοξία όπως θέλουν να το περάσουν κάποιοι. Θέλουν να μας φακελώσουν όλους. Να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είμαστε και τι κάνουμε. Θέλουν να μας στερήσουν κάθε ελευθερία.

Η πρωτοβουλία των Αντιρρησίών Ορθόδοξης Συνείδησης και των Ελλήνων youtubers θεωρούμε πως είναι θετική. Αρκεί να μην παρατηρηθούν γραφικά φαινόμενα όπως το να επιμένουν κάποιοι να εστιάζουν στο ''666'' και την έλευση του αντιχρίστου....Στο φακέλωμα πρέπει να εστιάσουμε και όχι σε θρησκειολογικές προεκτάσεις που δίνουν κάποιοι.

Στηρίζουμε λοιπόν και προβάλουμε αυτή τη πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα ενάντια στη κάρτα του Πολίτη, ευχόμενοι να μην παρατηρηθούν αυτά τα φαινόμενα.
egersis
Υ.Γ...Συνυπογράφουμε με τον Συνέλληνα και συμφωνούμε απολύτως.Η κάρτα αφορά όλους τους Έλληνες οποιουδήποτε θρησκεύματος και ιδεολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου