Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

To ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται ούτε τους ήρωες της Ελλάδας,θα σεβαστεί εμάς?

ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ προ πολλού τα εσκαμμένα η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Εχει υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, όταν οδήγησε τη χώρα σε ένα καταδικαστικό για όλους Μνημόνιο, όταν λαμβάνει τα σκληρά, ακραία οικονομικά μέτρα, όταν επιβάλλει άδικους φόρους, όταν δίνει τη χαριστική βολή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όταν μειώνει μισθούς και συντάξεις, όταν κάνει τους φτωχούς φτωχότερους.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ η κυβέρνηση έφθασε στο σημείο να βάλει «χέρι» στο μέρισμα και στο βοήθημα πένθους που δίνεται στις ορφανικές και χηρεύουσες οικογένειες των Ενόπλων Δυνάμεων. Εκρινε, δηλαδή, για παράδειγμα, ότι το μέρισμα που λαμβάνει ένας ασφαλισμένος από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, σε περίπτωση που ο αξιωματικός σκοτωθεί εν ώρα υπηρεσίας, δεν θα πρέπει να μεταβιβάζεται ολόκληρο στην οικογένεια του θανόντος, αλλά να περικόπτεται.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι «μανδαρίνοι» του υπουργείου Οικονομικών, στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις δαπάνες του Κρατικού Προϋπολογισμού, χωρίς κανένα κριτήριο κοινωνικής ευαισθησίας, κόβουν χρήματα ακόμη και από τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους εν ώρα υπηρεσίας και προσφοράς προς την πατρίδα. Είναι κι αυτό μια έμπρακτη ένδειξη του πώς αντιλαμβάνονται την απόδοση τιμής στους ήρωες.


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τη ρύθμιση της ντροπής, η οποία συμπεριλήφθηκε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς αποτελεί μνημείο κοινωνικής αναλγησίας, αλλά και έκφραση αγνωμοσύνης και αχαριστίας της Πολιτείας προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ανήκουν στην κατηγορία υψηλού κινδύνου και δίνουν ακόμη και τη ζωή τους για την πατρίδα.
http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=19248&catid=7

Εκτύπωση E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου