Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΨΕΥΤΑΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!


Σύμφωνα με αυριανό δημοσίευμα της "Καθημερινής" (δείτε το αριστερά),ο Στρος καν αποκάλυψε σε γαλλικό ντοκιμαντέρ πως ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009,ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!

Πρόκειται για μια ακόμα επίσημη ομολογία της "αιτίας" που έφερε την Τρόικα στη χώρα:Είχε προηγηθεί η δήλωση Σαχινίδη,που είπε πως "από τον Οκτώβριο θέλαμε να μπούμε στο ΔΝΤ"!!!

Οποιοσδήποτε νοήμων πολίτης,καταλαβαίνει το χοντρό παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος του,με τον Τζέφρυ να μας παρουσιάζει το ΔΝΤ ως "μονόδρομο,αφού εξαντλήθηκαν οι υπόλοιπες λύσεις"!

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ!

Το ίδιο κακόγουστο θέατρο παίζουν και τώρα,με την υποτιθέμενη "οργή" για την πρόταση της Τρόικας να ξεπουλήσουμε δημόσια γη:ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ,ΑΠΛΑ ΤΟ "ΠΟΠΟΛΟ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ...ΧΩΝΕΨΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ!
Και πώς πετυχαίνεται αυτό;Με διασπορά ψευδών ειδήσεων από τα παπαγαλάκια των Μμε,με κολαούζους τύπου Καρατζαφέρη και εξαπτέρυγα τύπου Ντόρας!

Να τους χαίρεστε όλους τους παραπάνω,εσείς που "μας σώσατε"...υπέρ πατρίδος!

Το ερώτημα είναι:ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;

Ελπίζουμε σύντομα.
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy
 
TO  LIONDANI ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου