Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝDYMEDIA.

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ;;;
Οι αντιεξουσιαστές υποτίθεται πως έχουν αντιεξουσιαστική δράση αλλά στην πραγματικότητα χτυπάν όλους τους άλλους “περιμετρικούς” στόχους εκτός από αυτούς που αναφέρουν στις παπατζο-τρομοκρατικές και δήθεν “επαναστατικές” προκηρύξεις τους. Υποτίθεται ότι απειλούν την εξουσία αλλά σκοτώνουν πάντα λάθος άνθρωπο και έτσι λειτουργούν ως πυλώνες της παπατζο-δημοκρατίας και του συστήματος που υποτίθεται πως πολεμούν. Το δούλεμα βέβαια πάει σύννεφο αφού απ' την άλλη πλευρά η “δημοκρατία” δηλώνει πως δεν τρομάζει και ψάχνει να τους βρει.... στην πραγματικότητα βρίσκει άλλοθι για περισσότερους φρουρούς και λόγο για την επιβολή νέων σκληρότερων μέτρων κατά της ανθρώπινης ελευθερίας. Οι “τρομοκράτες” παριστάνουν τους ιδεολόγους επαναστάτες ενώ αποτελούν το δεξί χέρι της ίδιας της εξουσίας που υποτίθεται ότι πολεμούν (ως αντιεξουσιαστές). Ποτέ κανείς από τους υποτιθέμενες στόχους των τρομοκρατών δεν χτυπήθηκε, φρόντιζαν πάντα την τελευταία στιγμή να σκοτώνουν κάποιον αθώο .Τυχαίο είναι ότι ΕΚΤΟΣ από μεγαλοπολιτικούς, μεγαλοεκδότες, μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους που ΠΟΤΕ δεν ακούμπησαν , ο αμέσως επόμενος στόχος τους στις προκηρύξεις των μαφιόζων είναι η Αστυνομία με το πρόσχημα ότι χτυπούν το σύστημα;;;
Tι όμως σημαίνει κάτι τέτοιο στην πράξη ;;;
Σκοτώνοντας τυχαία έναν μεροκαματιάρη αστυνομικό, ασφαλώς και δεν χτυπάς το σύστημα. Αγριεύεις όμως τους μπάτσους και έτσι δυναμώνεις την κρατική εξουσία να βρει πρόσχημα για σκληρότερα μέτρα καταστολής. Έτσι λοιπόν λειτουργούν οι αντιεξουσιαστές ; οι επαναστάτες ;; τσιράκια των τραμπούκων του συστήματος;;;; Το μαφιόζικό παρακράτος στην αγκαλιά του "κράτους" ;; Δεν ντρεπόσαστε βρε ρεζίλια που παριστάνετε και τους ιδεολόγους αντιεξουσιαστές ρε τσουτσέκια.... Και όλο αυτό το παραμύθι το πλασάρουν στην Ελλάδα.... ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !


ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ;;; 
Αυτοί που θεωρούν ρατσιστική μια επίθεση εναντίων μιας συναγωγής ενώ αντιθέτως πανηγυρίζουν σε επίθεση εναντίων εκκλησίας. Αυτοί που λένε τα Σκόπια Μακεδονία, αυτοί που μιλάνε για λύσεις στην Κύπρο τύπου Ανάν όπως οι αμερικανοί. Άκου..αντιεξουσιαστες οι δήθεν αναρχικοί..χαχαχα. Αυτοί που τάσσονται πιστά σκυλιά δίπλα στους πολιτικάντηδες στο θέμα της ιθαγενείας των ξένων. Αυτοί που τάσσονται υπέρ της πολυπολιτισμικοτητας όπως τα αμερικανικά αφεντικά τους. Αντιεξουσιαστες αυτοί που δέχονται στις πορείες τους αλβανούς Εθνικιστές...Αναρχικοί αυτοί οι οποίοι κατεβαίνουν σε κοινές πορείες μαζί με τους Φανατικούς Θρησκόληπτους Ισλαμιστές. Αναρχικοί αυτοί που συμπορεύονται με τους φανατικούς σιωνιστές της τερμιναλ 119(αν είναι δυνατόν.) Πάρτε το χαμπάρι..Όλοι εσείς οι δήθεν αναρχικοί -αντιεξουσιαστες είσαστε τα ποιο πιστά σκυλιά του συστήματος. Είσαστε εκείνοι οι τύποι που ποικιλοτρόπως θα χρησιμοποιήσει το κράτος για την βρώμικη δουλεία. Είσαστε εσείς οι οποίοι λειτουργείτε ως σύγχρονων ομάδων καταστολής ,έτοιμοι να επιτεθούν σε όποιον μιλαει για εθνική ανεξαρτησία και λευτεριά.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ. ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ… ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

ΠΗΓΗ: ΕΓΕΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου