Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ

Έλληνες, όπου και εάν βρίσκεστε σε όποια σημεία του ορίζοντα και εάν χτυπάει η καρδία σας, μην λησμονάτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας, ενάντια σε όλους αυτούς που ήθελαν και που συνεχίζουν να θέλουν αυτό το ιερό χώμα να το κάνουν χωματερή των δικών τους σκουπιδιών.

Έλληνες, αυτό το έθνος και αυτή η χώρα γέννησε τον πολιτισμό, έμαθε σε όλους τους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να ξεχωρίσουν από τα...
 ζώα, έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό για να προστατέψει το πνευματικό φώς, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ και γέννησε ανθρώπους που ο αιώνιος κόσμος είναι μικρός για να τους χωρέσει.

Έλληνες, πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια επιχείρησαν του κόσμου οι βάρβαροι με πολέμους και σφαγές να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, πριν από δεκάδες χρόνια πάλι του κόσμου οι βάρβαροι επιχείρησαν με τον ίδιο τρόπο να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, τώρα και πάλι του κόσμου οι βάρβαροι προσπαθούν όχι μόνο να αφανίσουν το έθνος αλλά να κομματιάσουν την χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ, δίνοντας την στις διάφορες ύαινες που καραδοκούσαν και καραδοκούν γύρω της.

Έλληνες, αφήσαμε να διαλύσουν την παιδεία, αφήσαμε να διαλύσουν την γλώσσα μας, αφήσαμε να διαλύσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής μας, αφήσαμε να διαλύσουν την μοναδική ιστορία μας, αφήσαμε στα χέρια ανθελλήνων ότι είχαμε και δεν είχαμε και φύγαμε με λαχτάρα κιόλας, ψάχνοντας την μαγική φασολιά, να βρούμε άραγε τι, ποιος ξέρει και την ώρα που επιστρέψαμε από το κυνήγι των απατηλών ονείρων μας βρήκαμε την πόρτα της χώρας κλειστή, στην οποία πόρτα του κόσμου οι βάρβαροι κρέμασαν με μεγάλη υπερηφάνεια και την ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Πως κατάφεραν να κάνουν τον ποιο ανένταχτο λαό του πλανήτη σκλάβο τους, να σέρνετε με αλυσίδες στο λαιμό του και να τους ευχαριστεί κιόλας γι αυτές.

Πως κατάφεραν να κάνουν το ποιο υπερήφανο έθνος του πλανήτη να σέρνετε κάτω από τις μαγαρισμένες ποδιές των τούρκων, των σκοπιανών, των αλβανών, των ισλαμιστών και των κάθε λογής εισαγόμενων εγκληματικών στοιχείων.

Πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ανθέλληνες και ανθρώπους με εξουσία, που να μισούν και να πολεμούν ότι αρχίζει από την λέξη ΕΛΛΑΣ.

Πως κατάφεραν, να καταντήσουν την χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Αλεξάνδρου, ζητιάνα στα παγκόσμια οικονομικά τους πορνεία, για μια χούφτα δολάρια.

Έλληνες, όταν θα βρούμε το κουράγιο να κοιτάξουμε κατάματα όλους αυτούς που στραγγαλίζουν την χώρα και το έθνος και να τους βροντοφωνάξουμε, φτάνει ως εδώ ήταν και ξεβρομίσουμε τον στάβλο από τις κάθε είδους κοπριές που έχει, τότε και μόνο θα μπορέσουμε να ξανά υμνήσουμε τους τρακόσους του Λεωνίδα, να ξαναφωνάξουμε με υπερηφάνεια την λέξη ο μέγας Αλέξανδρος και να μην προσκυνήσουμε ποτέ, μα ποτέ ξανά, ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Έλληνες, αλλά κράτη και άλλα έθνη παράγουν αυτοκίνητα, όπλα, φάρμακα, δορυφόρους, πυραύλους, εμείς οι Έλληνες δεν τα παράγουμε αυτά, αλλά μάθαμε σε όλους αυτούς το πώς να τα παράγουν, δίνοντας τους το μοναδικό υλικό που απαιτείται για την κατασκευή αυτών, την ΣΚΕΨΗ.

Κάποτε, κάποια μέρα, κάποια στιγμή, κάποιος ήλιος φωτεινός θα ανατείλει και σε ετούτη εδώ την χώρα, φέρνοντας και πάλι τους Έλληνες εκεί που ανήκουν και την Ελλάδα εκεί που πρέπει να είναι, στις καρδιές μας, στις καρδιές τους, στις καρδιές όλων.

Δεν ξέρω να σας πω με βεβαιότητα πότε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε την χώρα λίκνο του κόσμου και εμάς θεματοφύλακες του λίκνου αυτού, αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όταν η Γη θα πεθαίνει, η τελευταία λέξη που θα πει θα είναι ΕΛΛΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου